GENEL BAŞKAN ABDURRAHİM KARSLI

Merkez Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Kadın Kolları toplantısında konuşan Genel Başkan Abdurrahim Karslı 'Kadın elinin değmediği yerde başarılı olmanız çok zor. Bizler için çok önemlisiniz' dedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Genel Merkez binasında yapılan Kadın Kolları toplantısına Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Genel Sekreter, Genel Başkan Yardımcıları, yöneticiler ve partililer katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Merkez Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Mehlika Başar “Ayrıştırılan, kutuplaştırılan, sosyal yardımlara muhtaç bırakılan vatandaşlarımız için, gelecekten umutlu gençler yetiştirmek için, kadınların toplumdaki yerini güçlendirmek için,  halkların egemenliğini inşa etmek için bu yola baş koyduk. Başka ülkemiz, verecek tek karış toprağımız yok. Hiç kimse heveslenmesin, küllerimizden cumhuriyeti yeniden kurarız. Kadın kolları olarak, kendimizi anlatmak için her kapıyı çalacağız. Sayın başkan yürüyüşte arkanızda değil, omuz hizanızda olacağız. Biz kadınlar Türk milletinin muvazzaf askerleriyiz” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Genel Başkan Abdurrahim Karslı ise şunları söyledi :

Böyle büyük bir millet bu kadar büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalmamalı. Adalet, dürüstlük, hukuk ve cumhuriyet istiyoruz. İşte bunun için mücadele edeceğiz. Bu seçim öncesi ülkedeki sıkıntılar, vatandaşın dertleri konuşulmayacak. Bu seçim öncesi Başkanlık sistemi konuşulacak. Sanki parlamenter sistemi tam oturttuk da, bir başkanlık eksik kalmıştı. Bu bizim ölümümüz olur, bu ülkemizdeki son seçim olur. İşte tüm bu nedenlerden dolayı kadının yeri çok önemli. Çünkü kadının elinin değmediği yerde başarı olmaz. Kadın kolları bizim için çok önemli. Sizlerden durmadan çalışmanızı istiyorum. Cumhuriyet için, evlatlarımızın geleceği için, her şeyimiz için çalışmanızı istiyorum. Zamanımız az, hızlı hareket etmemiz gerek. Bunu da başaracağınıza inanıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN