Bölge

Bölge Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden Gönülleri Isıtan Etkinlik

Gönül Belediyeciliği ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yürekleri ısıtan bir etkinlik gerçekleştirdi.

Başkan Güder’den Spora ve Sporculara Tam Destek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadele eden ve 2021-22 sezonuna Karakavakspor galibiyeti başlayan Battalgazi Belediyespor’da forma giyen futbolcular ve teknik ekip ile bir araya geldi.

Başkan Gürkan, Ankara Muhtarlar Eğitim Seminerinde

İller İdaresi Genel Müdürlüğü Eğitim Semineri’ne Konuşmacı Olarak Katılan Başkan Gürkan, “El Ele Vererek Mahallemizi ve Şehrimizi İleri Götürmenin Çabası İçerisinde Olacağız”

MABEM’den Anlamlı Etkinlik

Büyükşehir Belediyesi ‘Anne – Baba Okulu Eğitimleri’ Seminerleri devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Batı Kolektörü Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Batı Kolektörü ve Kanalizasyon Hattı yapım işi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bölge Müdürü Çetiner’den Battalgazi’deki Yatırımlara Tam Not

Başkan GÜDER: “Karakaya Baraj Göletindeki Çalışmalarımıza Kısa Sürede Başlayacağız”

MASKİ, Birimler Arası Futbol Turnuvası Düzenliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, personeller arasındaki iletişim ve birlikte mücadele etme duygusunu destekleyip geliştirmek için "Birimler Arası Futbol Turnuvası" düzenliyor.

8’incisi Düzenlenen ‘Sürdürülebilir İş Ödülleri’ Sahiplerini Buldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ‘Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi’ Projesiyle Ödül Aldı

Başkan GÜDER: ‘İlçemize Örnek Bir Proje Daha Kazandıyoruz’

İlçenin geleceği adına birçok vizyonel projelerinin startını veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Tandoğan Mahallesinde yapımı devam eden “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, bahçedeki ilk gülün dikimini gerçekleştirdi.

Pütürge'de Toplu Açılış Töreni Düzenlendi

Pütürge'de yeni Belediye Hizmet Binası, Güneş Enerji Santrali ile Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi'nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi’nde Hafta Sonu Vezneler Açık Olacak

Battalgazi Belediyesi 2021 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergileri ve 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında borçlarını yapılandıran ve 2.taksit ödemelerini yapmak isteyen vergi mükellefleri için 27-28 Kasım tarihlerinde saat: 08.00-17.00 arasında vezneleri açık tutulacak.

Battalgazi’de Bir Mahallenin Daha Ulaşım Sorunu Çözüldü

Ulaşım yatırımları kapsamındaki çalışmalarını gece gündüz sürdüren Battalgazi Belediyesi, Yaygın Mahallesi’nde yaşanan ulaşım sorununa, gerçekleştirdiği birinci kat sathi kaplama asfalt öncesi temel hazırlık çalışmaları ile neşter vurdu.

Battalgazi’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Düzenlendi

Battalgazi Belediyesi tarafından 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında özel bir toplantı programı düzenlendi. Toplantıda, kadına şiddetin her türlüsüne ‘Hayır’ denildi.

Pütürge-Taşmış’ın Kanalizasyon Sorunu Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal ilçelerde altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Pütürge İlçesi’ne bağlı Taşmış Mahallesi’ne 3 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ediliyor.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı IX. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının IX. Birleşimi Başkan Vekili Süleyman Bayram Başkanlığında gerçekleştirildi.

Su Temini Projeleri Ön Tamamlama Törenleri Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İller Bankası, JICA ve MASKİ Genel Müdürlüğü ortaklığıyla, Battalgazi ve Yeşilyurt başta olmak üzere, 11 ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili “Su Temini Projeleri Ön Tamamlama Açılış Törenleri” düzenlendi.

Japonya Tarafından Hibe Edilen 2 Adet Engelli Minibüsü Düzenlenen Törenle Hizmete Alındı

GÜRKAN: Engelli Vatandaşlarımızın Engelsiz Bir Şehir Ortamında Yaşamaları İçin Gayret Gösteriyoruz

Başkan Güder Esnafları Yalnız Bırakmıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik ile bu ekonomik kurtuluş savaşından da zaferle çıkacağız.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Düzenledi

GÜRKAN: Öğretmen Bir Mum Gibidir, Kendi Işık Verirken Erir Ama Etrafını Aydınlatır