Bölge

Bölge Haberleri

Malatya'da Yoğun Kar Mesaisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ile ilgili mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Hayvanat Bahçesi 2021 Yılında 54 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Hayvanat Bahçesinde 78 Türden 1.315 Hayvan Bulunuyor

Malatya’ya Yeni Bir Bulvar Daha Kazandırılıyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Açma Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan GÜDER: ‘Vatandaşlarımızın Yüzünün Gülmesi Bizim İçin Her Şeyden Değerli’

Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gelincik Tepesi’nde yapımı tamamlanan 2.Etap 393 konutun anahtar teslimi için düzenlenen kura töreninde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımız huzur içinde otursun, onların yüzünün gülmesi bizim için her şeyden daha değerlidir” dedi.

Engelli Bireylere Yönelik Afet Eğitimi Programı Düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi Olarak Her Zaman Engelli Bireylerimizin Yanındayız

MASKİ, Görgü’de (CAFANA) 50 Litre Su Buldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarının yanı sıra sondaj ve drenaj çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Güder’den Muhtarlar Derneğine İade-İ Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz Ekim ayında kurulan Malatya Muhtarlar Derneğine iade-i ziyarette bulunarak, dernek Başkanı Şahin Demirci ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Battalgazi Belediyesi’nde ‘Sosyal Denge Tazminatı’ İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında 2022-2023 yıllarını kapsayacak ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalanarak, memurların mali ve sosyal haklarındaki artış yüzde 80’den yüzde 120’ye yükseltildi.

Büyükşehir’de Karla Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarının planlı ve koordineli bir şekilde yapılması için koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Gürkan, Salköprü Semt Konağı’nı Ziyaret Etti.

Çocuklarımıza Memleketimizin Değerlerini Öğretmemiz Lazım

Workshop ve Sergi 17-19 Tarihleri Arasında Gezilebilecek

Kurs Merkezlerimizde 32 Branşta 1500 Kursiyerimiz Bulunmakta

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Yerli Malı Bilinci

Battalgazi Belediyesi tarafından ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’ kapsamında Hatunsuyu Palabıyık İlkokulundaki öğrencilere yerli malının öneminin anlatılması, paylaşma ve dayanışma bilincini aşılayabilmek amacıyla özel bir etkinlik düzenlendi.

Başkan Gürkan, Ağaç Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, , Ağaç Sanatkrları Odası Başkanı Mahmut Kavuk ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Battalgazi’de Farkındalık Yaratan Yerli Malı Haftası Kutlaması

Özel gereksinimli çocukların her daim yanında olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, özel gereksinimli çocuklarla beraber Yerli Malı Haftası'nı kutladı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan Malatya’da incelemelerde bulundu

Malatya’da Çok Güzel Hizmetler Hayata Geçirilmekte

MASKİ’de, Hizmet İçi Eğitimler Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından periyodik olarak düzenlenen hizmet içi eğitimler devam ediyor.

MASKİ Futbol Turnuvası Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Arapgir Belediyesi Hizmette Durmak Yok Diyor.

Taşdelen Mahallesinde gerçekleştirdiğimiz kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Başkan GÜDER, ‘Hedefimiz 2023 Yılında Doğalgazsız Mahalle Kalmaması’

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım Şirketi Müdürü Güngör Ateş’i makamında ziyaret ederek, 2022 yılında ilçede gerçekleştirilecek Doğalgaz altyapısı çalışmaları ile alakalı fikir alışverişinde bulundu.

Toplam 4626 haber.