Bölge

Bölge Haberleri

Başkan GÜDER: ‘Projemizi 2022 Yılında Tamamlayacağız’

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Tandoğan Mahallesi’nde yapımı devam eden “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, 3 milyon lirayı aşan projeyi 2022 yılında tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunacakları müjdesini verdi.

Başkan Gürkan ‘Yılın Fotoğrafları’ Oylamasına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Başkan Gürkan, Haber, Yaşam ve Spor kategorilerinde foto muhabirleri ve muhabirler tarafından yurt içi ve yurt dışında çekilen fotoğrafların yer aldığı oylamada her bir kategoride oy kullandı.

Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) Heyeti Malatya’yı Ziyaret Etti

Malatya Doğunun Batısı, Batının Doğusu Olan Çok Güzel Bir Şehir

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Doğanyol İlçesine Yeni İtfaiye Binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 24 Ocak 2020 depreminin ardından yenilenen Doğanyol ilçesine daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla yeni itfaiye binası kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi’de 2021 Yılında 1058 Çift Evliliğe ‘EVET’ Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılı içerisinde toplam bin 58 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Başkan Zelyurt’un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ‘Doğanşehir’ Sohbeti

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Ankara Kızılcahamam’da Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Doğanşehir-Polatdere’nin İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya merkez ilçeler başta olmak üzere kırsal ilçelerde alt yapı yatırımlarına devam ediyor.

Büyükşehirde Zabıta Ekipleri Araç Park Denetimlerine Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Araç Parkları İle İlgili Denetimlerine Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi E-KPSS Kurslarında Büyük Başarı

Büyükşehir Belediyesi E-KPSS Kurslarına Devam Eden 500 Engelli Kamuda İstihdam Edildi

Battalgazi’deki Futbol Sahasında Çevre Düzenlemesi Yapıldı

Battalgazi Belediyesi ekipleri tarafından Eskimalatya Karahan Mahallesinde bulunan sentetik futbol sahasının çevresinde düzenleme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.

UKOME Kararı İle Bazı Cadde Ve Bulvarlarda Hız Sınırı Değişikliğine Gidildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı bir kararla şehir içi bazı yollarda hız limitleri yeniden belirlendi.

Malatya Kent Konseyi Niyazi Mısri’yi Anlattı

Malatya Kent Konseyi Niyazi Mısri Çalışma Grubu organizasyonunda “Niyazi Mısri Konferansı ve Tasavvuf Musikisi Dinletisi” programı düzenlendi.

Karla Mücadele Çalışmaları İlçelerde Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklığının çok düşmesiyle birlikte özellikle kırsal mahallelerde karla mücadele kapsamında yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Kahveci Yeni Şire Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, son günlerde döviz kurunun düşmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla Yeni Şire Pazarı’nda toplanarak kutlama yapan vatandaşları ve Bakırcılar Çarşısında bedava tatlı dağıtan esnafı ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Personelinden Örnek Davranış

Malatya Şehirler Arası otobüs Terminali (MAŞTİ)’de yolculuk yapan bir vatandaş tarafından unutulan diz üstü bilgisayar, Büyükşehir Belediyesine bağlı güvenlik görevlileri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

BBP İl İlçe Teşkilatlarından BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Alirıza Ulutaş, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Doğanşehir İlçe Başkanı Yaşar Toraman ve Partililerle Birlikte heyet olarak BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Üniversiteli Gençlere Malatya Yemekleri Öğretiliyor

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü işbirliği ile il dışından gelerek Malatya’da eğitim gören üniversiteli kız öğrencilerine Malatya yemekleri tanıtılıyor.

Akçadağ-Ortaköy’ün Su Sıkıntısı Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçesi Ortaköy Mahallesi’nin yetersiz içme suyu sorununun çözümüne yönelik yaptığı çalışmaları tamamladı.

Battalgazi Belediyesi Ulaşım Yatırımlarında Hız Kesmiyor

2021 yılı ulaşım yatırımları programını eksiksiz sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, TEDAŞ tarafından aydınlatma ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Hasan Varol Mahallesindeki 5 sokakta sıcak asfalt serimi ve kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

Toplam 4626 haber.