Bölge

Bölge Haberleri

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı Yangın ve Doğal Afetlere Karşı Eğitim Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilere, iş yerlerine ve vatandaşlara yönelik yangın, sel, deprem, su taşkınları ve deprem ile ilgili bilinçlendirme eğitimleri devam ediyor.

Başkan Güder İzcilerin Kampına Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Öncü İzcilik Spor Kulübü ve Malatya Diyanet İzcilik Kulübü ortaklığında yapılan izcilik kampında gençlerle bir araya geldi.

Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes

Arapgir İlçemizde Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes

Başkan Gürkan Orduzu Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Gürkan “Malatya’da En Çok Yatırım Yaptığımız Mahallerimizden Biri de Orduzu Mahallemiz”

Temizlik Çalışmaları İlçemiz Genelinde Devam Ediyor

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu; “Vatandaşlarımızın daha temiz bir ilçede yaşamasını sağlamak, temizliği yaygınlaştırmak ve yaşam tarzı haline getirmek için başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.”

Başkan Güder’in Ara Tatil Hediyesi Çocukların Yüzünü Güldürdü

Battalgazi Belediyesi’nin davetiyle Battalgazili çocuklarla buluşan Eti Çocuk Tiyatrosu, “Mutluluk Denince Akla” adlı oyununu sergiledi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de çocuklarla birlikte tiyatro oyununu izledi.

Malatya Kent Konseyinden Yerli Ürünlere Destek Çağrısı

Malatya Kent Konseyi Şehir Gönüllüleri Meclisi’nden İsrail Ürünleri Yerine Yerli Ürünlere Destek Çağrısı

Başkan Gürkan: Atıksu Arıtma Tesisimizde Büyük Bir Revizyon Yapacağız

Atıksu Arıtma Tesisi Tamamen Yenilenecek

Arapgir Belediyesinden Hummalı Yol Çalışması

Arapgir Belediyesi, yollarda yenileme ve bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Güder, Kamu Kurumunda Görev Yapan Kadın Yöneticilerle Bir Araya Geldi

Malatya’daki kamu kurumlarında görev yapan kadın yöneticiler Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hayata geçirdiği yatırımları gezdi. Gezi kapsamında yönetici kadınlarla bir araya gelen Başkan Güder Battalgazi’nin gelecek yüzyılına damga vuracak dev projeleri anlattı.

1246 Deprem Şehidinin İsmini Hatıra Ormanında Yaşayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat tarihli depremlerde hayatını kaybeden 1246 deprem şehidinin anısına, Beydağı Tabiat Parkı’nda 1246 fidanın toprakla buluştuğu Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Çarşı Merkezindeki Çalışmalar Devam Ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet inşa çalışmalarının devam ettiği Malatya Çarşısının bulunduğu alanda incelemelerde bulundular.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konaklarından Anlamlı Program

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 85’inci Yıldönümünde Çeşitli Etkinliklerle Anıldı

Büyükşehir Belediyesinden Ortaokul Öğrencilerine Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci ara tatili nedeniyle 14 ortaokulda 6 bin 335 öğrenciye, ara tatillerini kıymetli bir şekilde geçirmeleri amacıyla ‘Güz Tatili Değerlendirme Kitap Seti’ dağıtımı gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi’nin Başlattığı Boykot Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla TROY karta geçme kararı sonrasında çok sayıda sosyal medya hesabı paylaşım yaparak alınan bu karardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ederek diğer kurumlara da örnek olması gerektiğini ifade etti.

Başkan Güder Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencilerini ağırladı. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Güder, ilçede yapılan gençlik yatırımları ile ilgili bilgi vererek öğrencilerle gençlik üzerine sohbet etti.

MABEM’de Deneme Sınavları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde (MABEM) ortaokul öğrencilerine yönelik deneme sınavları yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen hizmetlerin açılışını yapmak üzere ilimize gelen Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Büyükşehir Beton Santralleri ve Asfalt Plentleri Hizmete Girdi

Büyükşehir Belediyesi Beton Santralleri ve Asfalt Plentleri Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi

Toplam 4611 haber.