Bölge

Bölge Haberleri

Battalgazi Belediyesi Mahallelerde Yıkım Sonrası Çalışmalarına Devam Ediyor

Depremden sonra yapılan yıkım çalışmalarının ardından hayatın normale dönmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Battalgazi Belediyesi, mahallelerde kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam ediyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, beraberindeki heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, deprem sonrasında yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Afet Köy Evlerinin Anahtarları Sahiplerine Teslim Edilmeye Başlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında Afet Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni düzenlendi.

GÜRKAN: ‘Şehir İçin Elimizi Değil Gövdemizi Taşın Altına Koyacağız’

Başkan Gürkan Minibüsçü Esnafları, Muhtarlar Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediyesi’nden Engelliler Gününe Özel Tiyatro Oyunu

Battalgazi Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Gününe özel tiyatro oyunu sergilenecek. Ücretsiz olan ve ilkokul öğrencilerine özel olarak sergilenecek tiyatro oyununda engellilerin toplumsal hayatın her alanında aktif olabileceği anlatılıyor.

‘İLMEK İLMEK KADIN BULUŞMASI’ Projesine Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan’ın öncülüğünde başlatılan ve Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı’nın da destekleriyle gerçekleştirilen ‘İlmek İlmek Kadın Buluşması’ projesine kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Projeleri Türkiye Yüzyılına Yakışır Projeler

Türk Yerel Hizmet Sen’e bağlı sendika üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini yerinde gezerek, yapılan hizmetler hakkında ilgililerden bilgiler aldılar.

GÜRKAN: ‘Esas Değerlendirilmesi Gereken Görünmeyen Uzuvlardaki Eksikliklerdir’

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylere yönelik 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarına Ziyaretçilerden Tam Not

Ali Kapısı Eğitim Yardımlaşma Derneği Üyeleri, MABESEM ve Kadın Kooperatifi Başkanları ile Kernek Külliyesi Kadın Yaşam Merkezi Hocaları ve çalışanları Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan projeleri yerinde gezerek yapılan hizmetler hakkında ilgililerden bilgiler aldılar.

Sohbet Edip Örgü Ördüler

‘İlmek İlmek İlmek Kadın Buluşması’ Projesine Katılan Kadınlar Malatya Park AVM ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezindeki (MABESEM) etkinliklerle bir araya geldiler..

Başkan Güder Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Düzenlenen Kermese Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Filistin’e destek için düzenlenen kermese katıldı.

Konteyner Kentlerde İlaçlama Yapılıyor

Haşere Üreme Alanlarında ve Konteyner Kentlerde İlaçlama Yapılıyor

MASKİ Uyardı!

MASKİ “Su Sayaçlarınızı Soğuktan Koruyun”

Başkan Güder, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre’yi Ağırladı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Başkan Güder, “Türkiye Cumhuriyeti olarak Kıbrıs’a gerekli ihtimamı, hassasiyeti gösteriyoruz. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Malatya Kent Konseyi Kültürel ve Sosyal Geziler Düzenlemeye Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği, Malatya’nın sosyal ve kültürel geleceğine katkı sağlayan çalışmalarına devam ediyor.

Biriz Beraberiz Hep Birlikte Türk Milletiyiz

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Başkan Güder’in Yürekleri Isıtan Projesiyle 400 Konuta Daha Doğalgaz Sobası Kurulacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından dar gelirli ailelere destek amacıyla ilçede hayata geçirilen “Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi” kapsamında yeni bir proje hayata geçiyor. Daha önce yapılan proje kapsamında 600 eve doğalgaz sobası kurulumu yapılırken yeni projeyle 400 konuta daha doğalgaz sobası döşenecek.

KOREPCK Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde vuku bulan depremler sonrasında Malatya’da ticari hayatın canlanması ve vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, miniklerin Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Güder çocuklara ağız ve diş bakım seti dağıtarak dişlerin günde 2 kere fırçalanması için miniklerden söz aldı.

Toplam 4611 haber.