Bölge

Bölge Haberleri

Büyükşehir’de Karla Mücadele Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarının planlı ve koordineli bir şekilde yapılması için hazırlık toplantısı yaptı.

Maski Personeli Sağlık Taramasından Geçti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sahada aktif görevde bulunan sürekli işçi, sözleşmeli ve kadrolu işçilere yönelik sağlık taraması yaptı.

Gürkan’dan ‘Hizmette Adalet Vurgusu’

Başkan Gürkan, Arguvan Belediyesi ve Kaymakamlığını Ziyaret Etti

10. Malatya Uluslararası Film Festivali İptal Edildi

10'uncusu düzenlenmesi planlanan Malatya Uluslararası Film Festivali, organizasyon paydaşlarının ortak kararı ile iptal edilmiştir.

Gürkan Tabiat Parkı Güzelliğiyle Müstesna Bir Merkez

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulundu.

İhtiyaç Sahipleriyle Hayırseverler Bu Çarşıda Buluşacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İpek Caddesi’nde bulunan Kernek Külliyesi alanında geçtiğimiz aylarda vefat eden Vahap Küçük adına yapılan Hayır Çarşısı, dar kesimli ailelerin sıkıntılarına merhem olacak.

Başkan Güder, Bulutlu’daki Köy Evlerini İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bulutlu mahallesinde depremzede aileleri için yapımı devam eden 26 adet köy evi ve 8 adet ahır inşasının çalışmalarını yerinde inceleyerek, köy evlerinin yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Başkan Gürkan Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Yeni Yol Caddesindeki incelemesinin ardından Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Gürkan: Eğitim Kurumları Bizim İçin Çok Önemli

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan çok önemli şahsiyetlerin yetiştiği ve önemli değerlerin öğretmenlik yaptığı eğitim kurumunun bahçe düzenleme çalışmalarını inceleyerek, okul yönetimiyle bir araya geldi.

25 Bin Kök Süs Bitkisinin Dikimi Yapılıyor

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki 15 dekarlık alan üzerinde oluşturduğu Özel sera alanında üretilen 25 bin adet Süs Lahanası ve bitki çeşitlerinin dikimine başladı.

Mevsimlik Çiçeklerimizle Daha Prestijli Olacak

Yeşilyurt Belediyesi 100 Bin Adet Mevsimlik Çiçek Üretimi Yapıp, Ek Bir Maliyetten Daha Kurtuldu

Başkan Gürkan Öğrencilere 50 Adet Tablet Hediye Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Yetimler Kervanı Derneği işbirliği ile ‘Büyük Yürekli Ressamlar Buluşuyor’ projesi gerçekleştirildi.

Ukome Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile 2020-Kasım ayı olağan kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Gürkan Öğrencilerle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Lisesi Öğrencileriyle Buluştu “Sizler Bizim Geleceğimizsiniz”

Yıldıztepe Fizibilite Projesi’nin Protokolü Fka İle İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında ‘Yıldıztepe Rekreasyon Alanı Fizibilite Projesi’nin protokolü imzalandı.

Vali Baruş, Kuran Kurslarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Ahmediye Kız Kuran Kursu ve Ilıcak Yatılı Kuran Kursunu ziyaret etti.

Caddelerimizin Prestij Seviyesini Yükseltiyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şeyhbayram Mahallesinde Yol Ve Kaldırım Yenileme Hizmetlerini İnceledi

Zabıtadan Yol Kaldırım İşgali Yapan İşletmelere Yaptırım

Elazığ Belediyesi, şehir genelinde trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Güzel Bir Eser Daha Emanet Edeceğiz

Yeşilyurt Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesine Başladı