Bölge

Bölge Haberleri

Depremzede Çocuklar Arasında Duygusal Bir Bağ Oluştu

Malatya'lı Çocuklardan İzmir'deki Depremzede Akranlarına Duygulandıran Mektuplar

Battalgazi Belediyesi’nden Vergi Uyarısı

Battalgazi Belediyesi, 2020 yılı emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin başladığını ve ikinci taksitini yatırmak isteyen mükelleflerin mağdur olmaması için 30 Kasım’da ödemelerin sona ereceğini hatırlattı.

Büyükşehir, Tse Iso 9001 Yönetim Sisteminden Başarıyla Geçti

Başkan Gürkan: Hizmet Üretirken Kaliteyi de Yükseltiyoruz

Başkan Osman Güder, Özel Gereksinimli Çocuklara Verdiği Sözü Tuttu.

Başkan Güder, Özel Gereksinimli Çocuklarla Çay Ve Kahve İçti

Başkan Gürkan ,Sanat Sokağında Vatandaşların Önerilerini Dinledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı esnaflarıyla ve Sanat Sokağı’nı gezen vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocaözü Mahallesi’nin Yollarını Bakıma Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl kırsalda gerçekleştirdiği yol açma, genişletme, bakım ve yenileme çalışmaları sürüyor.

‘Sevdam Malatya’ Okuyucularıyla Buluştu

Büyükşehir Destekledi, Atilla Kantarcı Yazdı

Güzelyurt ve Budaklı’da Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, Hekimhan İlçesi Güzelyurt ve Budaklı mahallerini yakından ilgilendiren kanalizasyon sorununun çözümü için sahada inceleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Gençlik Meclisi, Maske ve Mesafeye Dikkat Çekti

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Birlik Vakfı işbirliğinde toplumsal ve sosyal alan içinde pandemi kurallarına uygun olarak maske-mesafe kurallarına uyan ve örneklik teşkil eden vatandaşlara yönelik bir farkındalık programı düzenlendi. Yapılan farkındalık çalışmasında kurallara uyan vatandaşlara hediyeler dağıtıldı.

Ak Parti, Chp ve Mhp Teşkilatlarından Ortak Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki asfaltlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Başkan Güder, Hanımeli Pazarı’nı Gezerek Alışveriş Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin Malatya’ya kazandırdığı ‘Hanımeli Pazarı’nı ziyaret etti.

200 Milyonluk Dev Yatırım Battalgazi İle Buluşuyor

Battalgazi ilçesinde vizyon projelere imza atmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, Çöşnük Mahallesi Memur-Sen TOKİ konutların üstündeki Beydağı eteklerine yapmayı planladığı ‘Villa Kent’ projesini, hayata geçirmek için gün sayıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Deplasmanda Kazandı

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligin 4.haftasında deplasmanda karşılaştığı Mardin ekibi Dinamik Gençlik’i oynanan 4 set sonunda 3 – 1’lik skorla mağlup etti.

3 Muhtardan Ortak Açıklama

3 Muhtardan Ortak Açıklama ‘Sahipsizlik Yerini Hizmete Bıraktı’

İtfaiyenin Balık Adamları Eğitimlerini Tamamladı

Malaya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Darende Hisarcık Mahallesindeki Yangına Anında Müdahale

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Darende’nin Hisarcık Mahallesinde çıkan çalı yangınına 2 araç ve üç personelle anında müdahale ederek yangının büyümesinin önüne geçti.

Korona Virüsü Yenen Başkan Güder Göreve Başladı

Covid-19 testi pozitif çıkan ve karantina sürecinde uygulanan tedaviyle virüsü yenen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, korona virüs tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde görevinin başına döndü.

Sokak Hayvanlarına Müdahale Eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Veteriner ve Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü tarafından ilçe belediye personellerine yönelik olarak, ‘Sokak hayvanlarına yaklaşma ve müdahale teknikleri’ konularında eğitim verildi.

Arapgir’in Meşhur Köhnü Üzümü Esenlik Marketlerde

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik LTD. ŞTİ. Malatyalı üreticilerinin yanında olmaya devam ediyor.