Bölge

Bölge Haberleri

Battalgazi Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

30 Yıllık Rüyamızı Başkan Gürkan Gerçekleştirdi

Akçadağ İlçesi Esenbey Mahalle Muhtarı Mehmet Sarpkaya, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın Sayesinde Mahallemizin 30 Yıllık Hayali Gerçeğe Dönüştü” Dedi.

Başkan Gürkan, En Güzel Hizmetleri Sunmakla Mükellefiz

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Doğanşehir İlçesine ziyarette bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sürgü Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Motaş, Ramazan Bayramı Süresince Yolculara Ücretsiz Hizmet Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, pandemi tedbirlerinin kaldırılması sonrasında Ramazan Bayramı arifesi ve bayram süresince Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma hizmeti veren araçlar vatandaşlara ücretsiz hizmet verdi.

Haşere İle Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde haşere ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan ilaçlama çalışmaları sürüyor.

Malatya Kent Konseyinden Basın Açıklaması

Yeni Cami Çevre Düzenlemesine Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Başkan Gürkan'dan Erkenek Mahallesine Ziyaret

Doğanşehir İlçesinde incelemelerde bulunan Başkan Gürkan; “Hizmetlerimizi Adil Ve Adaletli Bir Şekilde Yapıyoruz”

Başkan Gürkan Doğanşehir İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Doğanşehir İlçesinde Çeşitli Temaslarda Bulunan Başkan GÜRKAN; “Doğanşehir İlçemizde Hizmetlerimiz Yoğun Bir Şekilde Devam Ediyor”

Başkan Güder, Battalgazili Annelerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle ilçedeki anneleri misafir etti. Bu özel günde tüm annelerin gününü kutlayan Başkan Güder, “Ömrünü evlatlarına adayarak sevgisini ve şefkatini bizlerden esirgemeyen tüm annelerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Karavan Tutkunları, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de Tarihi Yerleri Gezdi

Malatya’da ilk kez düzenlenen İspendere Kamp Karavan Festivali’ne katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen karavan tutkunları, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de tarihi bir yolculuğa çıktı.

Başkan Gürkan Doğanşehir Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Doğanşehir İlçe Kaymakamını Ziyaret Eden Başkan Gürkan, “Doğanşehir İlçemize Hizmet Götürmek İçin Koordineli Bir Şekilde Çalışacağız”

Hanımınçiftliği Mahallesi İçme Suyu Çalışmaları Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert: “2022’de Birçok Yerin Altyapısı Tamamlanmış Olacak”

Malatya İspendere Karavan Festivaline Kortejli Açılış

Battalgazi Belediyesi ile Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonunun iş birliğinde Malatya’da ilk kez düzenlenen “İspendere Kamp Karavan Festivali”, Türkiye’nin dört bir yanından gelen karavan tutkunlarının görkemli kortej turu ile başladı.

MASKİ, Su Baskınlarına ve Göllenmelere Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Malatya’yı etkisi altına alan yoğun yağış esnasında meydana gelen sıkıntıların önüne geçmek için Acil Müdahale Ekibi oluşturdu. MASKİ ekipleri, su baskınlarına ve birikintilere müdahale etti.

41 Öğrenci Milli Mücadele Kampı İçin Çanakkale’ye Uğurlandı

Semt Konaklarında Eğitim Gören 41 Öğrenci Milli Mücadele Kampı İçin Çanakkale’ye Uğurlandı

Arıtma Tesisi Alanına 300 Fidan Dikildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi alanına MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve Battalgazi İlçesi Hasırcılar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerin katılımıyla 300 fidan dikildi.

Başkan Gürkan Personelle Bayramlaştı

Başkan Gürkan: “Büyükşehir Belediyesi Olarak Her Zaman Dayanışma İçerisinde Olacağız”

Horata Mesire Alanının Yenilemesinde Sona Gelindi

Malatya genelinde başlatılan yeşil alanları artırma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken,Horata Mesire alanındaki yenileme ve yeşillendirme çalışmalarında ise sona gelindi.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Takdir Topluyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yıldıztepe Mahallesinde sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Toplam 4660 haber.