Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Alan Depremde Zarar Gören Üye ve Esnafı Ziyaret Etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 1.Harput Caddesi, Gazi Caddesi ve Elazığ TSO Eski Hizmet Binası’nda bulunan Üye ve Esnafları ziyaret ederek deprem sonrası süreçteki sıkıntıları dinledi.

Elazığ Belediyesi Vatandaşlara Desteğini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Elazığ’ın da etkilendiği deprem felaketinin ardından evlerine giremeyen vatandaşlara barınma başta olmak üzere desteklerini sürdürüyor.

Milletvekili Ağar, Elazığ’da Temaslarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen memleketi Elazığ’da temaslarını sürdürüyor.

Başkan İdris Alan STK’ların Sesi Oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, yaşanılan deprem faciası ile alakalı Elazığ’da faaliyetlerini sürdüren STK’lar ile müşterek toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Şerifoğulları’nın Başlattığı Yardım Çağrısına Büyük Destek

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaraları sarmak için Elazığ tek yürek oldu.

Başkan Şerifoğulları’ndan Yardım Çağrısı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinin ardından yaralarının sarılması için vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

Milletvekili Ağar Depremzede Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahraman Maraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen memleketi Elazığ’da hemşehrileriyle bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gün Birlik Olma Yardımlaşma Günü

10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da adeta seferberlik ilan edildi.

Elazığ Valiliği’nden Güncel İhtiyaç Listesi

Elazığ Valiliği depremden etkilenen illere gönderilecek yardımlar için ihtiyaç listesini paylaştı.

Başkan Alan’dan Esnafa Çağrı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan vatandaşların ihtiyaç tedariği noktasında sıkıntı yaşanmaması adına esnafa çağrı yaptı.

Elazığ TSO Olağanüstü Toplandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri, deprem bölgesine yapılacak yardımlar için olağanüstü toplandı.

Milletvekili Demirbağ, İncelemede Bulundu

Milletvekili DEMİRBAĞ; “Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Gönüllü Halk Korosuna Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu, Yoğun İlgi Dolayısıyla İkinci Konserini Düzenledi

Elazığ'da Okullar 2 Gün Tatil!

Elazığ Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle okulların yarın tatil edildiğini açıkladı.

Elazığ Belediyesi Şehrin Dört Bir Yanında Kar Temizleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ’da gece saatlerinden itibaren yeniden etkili olmaya başlayan kar yağışına karşı Elazığ Belediyesi karla mücadele ekipleri, şehrin her tarafında kar küreme ve solüsyon çalışmalarını artırdı.

Elazığ Belediyesi Yazarlık Atölyesi’ne Katılan Kursiyerlere Katılım Belgeleri Verildi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) vatandaşlara eğitim, sanat ve kültürel gelişim alanlarında katkı sağlayacak eğitimlerine devam ediyor.

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de Kartpostallık Manzaralar

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki eşsiz doğanın ve tarihi yapıların karla bütünleşmesi, seyrine doyumsuz manzaralar oluşturdu.

Elazığ Belediyesi Çocuklara Özel Yarıyıl Etkinliği Düzenledi

Eğitim öğretim döneminin ilk yarısını geride bırakarak karne almanın heyecanını yaşayan çocuklar, yarıyıl tatilini Elazığ Belediyesi’nde düzenlenen kurslar ile geçirdi.

OSB Başkanı Öztürk, Başkan Alan’ı Ziyaret Etti

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Başkan Yardımcısı Muhyettin Kaya, OSB Bölge Müdürü Yaşar Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri; İzzet Özen, Sami Pirinçci, Muhammed Ali Akdağ, Ramazan Saka ve İhsan Güler, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Toplam 2839 haber.