Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz KPSS Tekrar Dersleri

Elazığ Belediyesi eğitime verdiği önemle gençlere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

EREN; '3 Yılda Önemli Yatırımlar Kazandırdık!'

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, görev süresinin üçüncü yılını da başarılı çalışmalarla bitirdi. Görev süresince yapılan çalışmalar, yatırımlar ve tamamlanan çalışmalar hakkında açıklama yapan Abdulsamet Eren, çalışmaları bir bir sıraladı.

TEKNOFEST’te Elazığ Rüzgârı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi ipek Yolu Roket Takımı, TEKNOFEST’te Türkiye üçüncüsü ve en iyi sunum ödüllerini alarak 2 ödülle bizleri gururlandırdı.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı Ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakanlığı'ndan Elazığ Valiliği'ne Genelge

İçişleri Bakanlığı son dönemde yetkisiz çakar kullanımına yönelik şikayetler üzerine 81 İl Valiliğine 'Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçlar' genelgesi gönderdi.

Elazığ Belediyesi'nin Teknofest’te Desteklediği 13 Takım Finale Yükseldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği Fırat Üniversitesi ve İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Teknoloji Takımları, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te farklı kategorilerde finale kaldı. 39 farklı kategorinin yer aldığı teknoloji yarışmalarında 600 bine yakın yarışmacının arasından finalist olan Fırat Üniversitesi öğrencileri, bütün Elazığlıları gururlandırdı.

Elazığ Belediyesi’nden Sünnet Şöleni

Elazığ Belediyesi tarafından miniklerin hayallerinin gerçeğe dönüştüğü sünnet şöleni düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Elazığ Belediyesi, Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve idarecilerin isimlerini kullanarak, bağış adı altında yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Hoca Hasan Hamamı’ndaki Restorasyon Çalışmaları Tamamlanmak Üzere

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Hamam Müzesi" olarak Harput turizmine kazandırılacak olan Hoca Hasan Hamamı'nda devam eden restorasyon çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi Yeni Bağlantı Yolları Açmaya Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir genelinde yol bakım, onarım ve yeni bağlantı yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi “Edebiyat Atölyesi” Başvuruları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, EBEGEM (Ekonomiyi Geliştirme ve Eğitim Merkezi) eğitim, sanat ve kültürel alanlarda vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde Sona Gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan “Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı" projesi ile çevresinde başlatılan altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Akın Şatıroğlu’ da Osmanlı Döneminde Harput Konulu Konferansa Katılıyor.

Yoğun bir katılım sağlanacağı beklenilen İstanbul Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Osmanlı döneminde Harput konulu konferansa Elazığspor'un eski Başkanı Akın Şatıroğlu’da katılacağını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Mustafapaşa Mahallesinde

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı ve Bölge Koordinatörü Av. İbrahim Gök Mustafapaşa mahallesi sakinleri ve muhtarının davetiyle, TOKİ konutlarındaki mağduriyetlerini ve yaşadıkları sorunlarını dinledi.

Başkan Şerifoğulları’ndan TEKNOFEST Takımlarına Tam Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'te şehrimizi temsil edecek teknoloji takımlarına maddi, manevi destek olmaya devam ediyor.

Elazığ Musikisinin Üstatlarından Şeyhhacılı İzzet Yetiş Anılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında musiki çınarlarına düzenlediği vefa programları devam ediyor.

'Elazığ Ataoğuz Yemekleri' Marka Tescili Alındı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yemek çeşitliliği ile ülkemizin en zengin illeri arasında ikinci sırada bulunan Elazığ’ın gastronomi turizminde hak ettiği yere yükselmesi için Oda olarak üzerinde uzun bir süreden beri çalışılan Elazığ Ataoğuz Yemekleri Marka Tescilinin Türk Patent ve Marka Kurumunca yapıldığını açıkladı. Arslan Elazığ Ataoğuz Yemekleri çatısı altında tarihten günümüze gelen bir çok yemeğin Coğrafi Tescilinin yapılarak koruma altına alınacağını ve ticarileşmesine öncülük edileceğini de sözlerine ekledi…

Aksaray Mahallesi’ndeki Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, şehir içi ulaşımını daha konforlu duruma getirmek için yeni yollar açıp asfalt ve onarımlarım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları Abdullahpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Abdullahpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek kentsel dönüşüm projesi kapsamında mahalle genelinde inşa edilen konut ve iş yeri çalışmalarını inceledi.

Toplam 2839 haber.