Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ Belediyesi Ulaşımda Büyük Kolaylık Sağlayacak Bir Yeni Uygulamayı Daha Hayata Geçirdi

“Toplu Taşımada Kredi Kartı Dönemi” Vatandaşların toplu taşıma araçlarını hızlı ve güvenli bir şekilde kullanmasını hedefleyen Elazığ Belediyesi, ulaşımda yeni bir dönem başlatarak belediye otobüslerinde kredi kartıyla ödeme yapabilme imkânı getirdi.

Otobüs Şoförlerine Hizmet İçi Eğitim Verildi

Elazığ Belediyesi, personelinin bilgi birikimini ve farkındalığını artırmak için eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Kamuoyuna Duyuru

Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı projemizin inşaat çalışmaları belirlenen program dahilinde devam etmektedir.

İyi Parti Karakoçan İlçe Binasına Çirkin Saldırı

İYİ Partinin Karakoçan ilçe binası kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı.

Elazığ’da Geçici Güzergâh Değişikliği

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Gazi Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle caddeyi trafiğe kapatarak otobüs sefer güzergâhlarını yeniden düzenledi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Dev Spor Kompleksi Yatırımı

Altyapı’dan üstyapıya, ulaşımdan spora, eğitimden kültür ve sanata dair birçok vizyon projeyi hayata geçirerek vatandaşın hizmetine sunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın önemli bir projesi daha hayata geçiyor.

Elazığ Belediyesi Şehir Genelinde Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir genelinde yol bakım-onarım ve yeni bağlantı yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.

Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam Merkezi Abdullahpaşa Mahallesi'nde Hizmette

Elazığ Belediyesi tarafından Abdullahpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı.

Elazığ Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi Hizmete Sunuldu

Geri dönüşüm çalışmalarını daha ileri seviyelere taşımak amacıyla inşa edilen Elazığ Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi hizmete sunuldu.

Başkan Şahin Şerifoğulları Altyapı Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “BU ŞEHRİN GELECEĞİ ADINA ATILMASI GEREKEN TÜM ADIMLARI ATMAYA KARARLIYIZ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başlatılan altyapı yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Müteahhitler Kentsel Dönüşüme Talip

Abdulpaşa Mahallesinde ikamet eden 150 hissedarın temsilcileri Elazığ İnşaat Müteahhitler Derneğini ziyaret etti.

Elazığ 8. Kolordu Komutanlığına Tamer Atay Atandı

Elazığ 8. Kolordu komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı köseali’nin emekliye sevk edilmesi ile boşalan göreve 7. Komando Tugay Komutanı Tümgeneral Tamer Atay atandı.

Altyapı Yenileme Çalışmaları Tüm Hızıyla İlerliyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin geleceğine yönelik en önemli yatırım olarak hayata geçirdiği altyapı yenileme projesi kapsamında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Karakuş: ‘Soruşturmanın genişletilmesi için bir talepte bulunacağım.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, Mehmet Akif Ersoy Lisesinin usulsüz bir şekilde yıkıldığını belirterek, soruşturmanın genişletilmesi amacıyla Elazığ Cumhuriyet başsavcılığına başvuruda bulunacaklarını belirtti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN DUYURU

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Gazi Caddesi’nin alt yapı çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın trafiğe kapatıldığı, dolayısıyla güzergâh üzerindeki otobüs istikametlerinin de çalışmalara bağlı olarak değiştiği duyuruldu.

Başkan KARAKUŞ; Karakoçan İlçesinde Bir Dizi Temaslarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı temaslarda bulunmak üzere Karakoçan İlçesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi ‘Edebiyat Atölyesi’ Başvuruları Başlıyor

Elazığ Belediyesi, EBEGEM (Ekonomiyi Geliştirme ve Eğitim Merkezi) bünyesinde açtığı kurs ve atölye çalışmalarıyla vatandaşlara eğitim, sanat ve kültürel gelişim alanlarında katkı sağlamaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nın İnşa Çalışmaları Başladı

Hizmet kalitesini her geçen gün ileriye taşıyan Elazığ Belediyesi, Yeni Mahalle Muhtarlık Ofisi’nin yanında yer alacak Zabıta Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapım çalışmalarına başladı.

Kursiyerler İçin Harput Gezisi Düzenlendi

Elazığ Belediyesi, engelli bireylerin sosyal yaşamda aktif olmaları için şehre kazandırılan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kurslara katılan kursiyerler için Harput gezisi düzenledi.

Toplam 2839 haber.