Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ Valiliği Duyurdu!

Elazığ Valiliği tarafından Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'nin ilgili hak sahipleri tarafından 28.07.2023 tarihine kadar ilanda belirtilen irtibat ofisine başvurularak imzalanması gerektiğini ifade edildi.

Ödemeler Bugün Başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu! Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacak. Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.

Görür: TOKİ ve Özel Tasarlanmış Binalarla Bu İşi Bitiriniz

Elazığlı Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter hesabından depremzedelere kendi evlerini yapmaları için hibe ve kredi verilmesiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Bakan Şimşek'ten Önemli Açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Önümüzdeki dönemde bütçe açığını kontrol altına alarak mali disiplini yeniden tesis etmek suretiyle kamu maliyesi göstergelerinde kalıcı bozulmalara geçit vermeyeceğiz" dedi.

İşkur Açıkladı! Bu Meslekler İşsiz Kalmıyor

İşkur en kolay iş bulan meslekleri ve en çok alım yapan sektörleri açıkladı.

Memura Yapılacak Zam Belli Oldu...

TÜFE verilerinin açıklanmasının ardından emekli ve memur maaşlarına etki edecek altı aylık enflasyon oranı belli oldu. Memur maaşlarına yönelik düzenlemeler ise Meclis'e geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yaptığı açıklamada "Memura seyyanen 8 bin 77 TL zam öngörüyoruz" dedi.

Elazığlılar Dikkat!

Halk arasında 'Vergi affı' olarak da bilinen Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı vergi borcu yapılandırma başvurusu için son tarihe gelindi. Vatandaşlar borç yapılandırma fırsatından 3 Temmuz son gün olarak açıklanırken, Elazığ dahil deprem nedeniyle mücbir sebep sayılan 11 ilde başvurular için 31 Ekim 2023'e kadar süre tanınırken ödemeler de 30 Kasım 2023'e kadar yapılabilecek.

Genç Çifte Mutluluklar Diliyoruz.

Kılıç ve Karlıdağ ailelerinin mutlu günü. Seren ve Ömer Etem, Paşa Konağı Kır Düğün Salonunda düzenlenen törenle mutluluğa yürüdüler.

Trafik Bilgileri İnternet Haber Siteleriyle Paylaşılacak

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Kurum personeliyle bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, sahte trafik akışına müsaade etmeyeceklerini ve Kurum tarafından geliştirilen yerli yazılım sisteminin ölçümlediği trafik bilgilerinin ağustos ayında internet haber siteleri ile paylaşılacağını açıkladı.

Bayram Namazı Kaçta Kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kurban Bayramı'nda bayram namazı saatlerini paylaştı.

Bakan Duyurdu: Ödemeler Hesaplarda

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 'Hayırlı ve bereketli olsun' diyerek sosyal medya hesabından müjdeyi duyurdu. Yumaklı, 714 milyon 823 bin liralık pancar avans ödemesinin bugün hesaplara aktarılacağını açıkladı.

Emekli Maaşı ve Bayram İkramiyesinde Ödeme Tarihi Belli Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekli aylıkları ve bayram ikramiyelerinin 17-23 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatacağını açıkladı.

Babalar Günü Yılın Sembol Babası 'Murat Yıldırım' Seçildi!

KızlarSoruyor tarafından düzenlenen toplamda 24.080 kişinin oy kullandığı iki ankette yılın sosyal medya ve ünlüler dünyasından yılın sembol babaları seçildi.

Emel Pırlanta, Dubai Jewels of Emirates Show’da!

Emel Pırlanta, farklı zevklere hitap edebilen eşsiz pırlanta mücevher tasarımlarıyla dünyanın pek çok bölgesine modern ve incelikli tasarımlarını sunuyor.

CARRERA EYEWEAR’in Türkiye Elçisi KAAN YILDIRIM Dikkatleri Çekti.

Carrera Eyewear, 2023 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun ruhunu ve tarzını mükemmel şekilde yansıtan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile #driveyourstory kampanyası için güç birliği yapıyor.

İbadet Allah, Siyaset Halka Hizmet İçin Yapılmalı!

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

İstanbul'un fethinin 570. Yıl dönümü!

Fatih Sultan Mehmed'in 21 yaşındayken büyük zafer sonucu Türk medeniyetine kazandırdığı dünyanın en değerli hazinelerinden İstanbul, 570 yıldır medeniyetin öncü ve eşsiz şehri olmayı sürdürüyor.

Maske Takmama Cezası Ödeyenlere Paraları İade Edilecek!

Pandemi döneminde kesilen cezaların iadesi için Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı.

Cennetin Anahtarı Sizde

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Toplam 1662 haber.