Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Başkan Yanılmaz Etli Pilav İkramında Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, binlerce yıllık tarihi mirasımız olan Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde vatandaşlara etli pilav ikramında bulundu

Vali Zorluoğlu’ na Ahilik Kaftanı Giydirildi

Ahilik haftası nedeniyle Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda program düzenlendi. Programa Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, ETSO Başkanı İdris Alan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Ahilik Kültür Haftası Kutlamaları Malatya'da Başladı

Ahilik Kültür ve Esnaf Bayramı etkinlikleri düzenlenen törenlerle başladı.

Battalgazi THM Korosu'ndan 3 İl 3 Değer Konseri

Malatya Battalgazi Belediyesi Tarafından ( ÜÇ İL ÜÇ DEĞER ) Konseri Verilecek.

İHH’dan Çocuklara 23 Nisan Etkinliği

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında farklı bir etkinliğe imza atarak dejavantajlı ailelerin çocuklarını Park23’e götürerek çocuk oyun bölümünde eğlendirdi.

Sirk De Vizyon Elazığ Öğretmenevi Salonunda yoğun izdiham altında ücretsiz gösteri yaptı.

Sirk De Vizyon Elazığ Öğretmenevi Salonunda Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yoğun izdiham altında ücretsiz gösteri yaptı.

Yavuz Bahadıroğlu Elazığ’da “Kayıt Dışı Tarihimiz” Konferansı

Elazığ Belediyesi'nin şehir kültürüne katkı sağlamak adına düzenlediği kültür-sanat organizasyonları arasında yer alan 'Şehir Konuşmaları' programında, 'Kayıt Dışı Tarihimiz' konusu ele alınacak

Elazığ Belediyesi 23 Nisan'ı Uçurtma Şenliğiyle Kutluyor

Elazığ Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenleyeceği uçurtma şenliği ile minik yüreklerin büyük coşkusuna ortak olacak

TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİNDEN 23 NİSAN MESAJI

TBMM’NİN AÇILIŞININ 95. YILI KUTLU OLSUN Millî iradenin, milletin azim ve kararının tecelligâhı olan gazi Meclisimizin açılışının 95. Yılını kutluyoruz. Bugün de, içeriden ve dışarıdan çeşitli tehditlerle karşı karşıya bulunan Türklüğün yegâne dayanağı millî tarih ve millî şuurla yoğrulmuş millî iradedir. Türk milletini zor zamanda sınamaya kalkanların hüsrana uğradığını tarih defalarca yazdı. Çanakkale ve Milli Mücadele bunun örneklerinden sadece ikisidir. Uğradığı zulüm ve acıları yaygara koparmadan, vakur bir şekilde yaşayan büyük milletimize iftiralar atanlara bu gerçeği hatırlatırız. Büyük Türk milletinin kurulan tuzakları bir kez daha bozacağına, Türk-İslâm âlemine yeniden önder olmak için iradesini güçlü bir şekilde ortaya koyacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarını saygı ve tazimle, bu vatanı kanlarıyla sulayan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

ELAZIĞ ENGELLİLER PLATFORMUNDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Elazığ Engelliler Platformu Kutlu Doğum Programı düzenleyecek

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ELAZIĞ SANAT SERGİSİ AÇILDI

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde açılan sergiye İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, Elazığ İl Halk Kütüphane Müdürü Ahmet Pirinçci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güneydoğu’da Turizm Patlaması Bekleniyor

Çözüm süreci ile birlikte Güneydoğu’da turizm patlaması bekleniyor

Av.İbrahim Gök'ün “Dünya Tiyatrolar Günü“ Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekil Aday Adayı Av. İbrahim Gök, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Doğu’da Zaman” Adlı Fotoğraf Sergisi Açılacak.

Malatya Fotoğraf Sanatı Derneği Onursal Üyesi, Usta Fotoğrafçı Adem Sönmez’in, “Doğu’da Zaman” adlı fotoğraf sergisi 27.03.2015 tarihinde saat 14.00 da Malatya Park AVM de izleyicileri ile buluşacak.

ÇAYDA ÇIRA FİLİM FESTİVALİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

12-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında bu yıl 8.si düzenlenecek olan “Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali”nin geniş katılımlı istişare toplantısı Elazığ TSO’nun ev sahipliğinde yapıldı.

Kadınlar Günü Nedeniyle 7 Mart'ta THM Konseri Verilecek.

Battalgazi Belediyesi THM Korosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle "Yar Dilinden Gönül Teline" adlı Türk Halk Müziği Konseri Verecek.

Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri

Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ ve çevresinde yakın zamanda yaşamış manevi şahsiyetleri anmak ve anlatmak amacıyla düzenlenen "Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri" programında Sadi Özen anılacak.

“Yeni Türkiye Yolunda Kadınlarımız”

Elazığ Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen 'Harput Konuşmaları'nın bu ay gerçekleştirilecek oturumunda, Yeni Türkiye Yolunda Kadınlarımız konusu ele alınacak

Toplam 625 haber.