politika

Politika

Politika Haberleri

Binlerce Malatyaspor Taraftarı Olan 2 Başkan İYİ Parti'ye Üye Oldu

Binlerce Taraftarı Bulunan Malatya Kaplan 44 ve Pütürge Beyleri Taraftarları Dernek Başkanları İYİ Parti'ye Üye Oldu.

AK Partili Çalık: Malatya Havalimanı yeni terminali 2023'te açılacak

Malatya Havalimanı yeni terminal binası için geri sayım başladı. Yüzde 40'ı tamamlanan binanın, 2023'te açılması planlanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’na Rekor Katılım

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı mart ayını rekor bir katılım ile kapattı.

Yıldız: Yeşilyurt’ta İYİ Parti Rüzgarı Esecek

İYİ Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Serdar Yıldız, ilçe genelinde sandık sandık ve mahalle mahalle örgütlenmeye başladıklarını belirterek “Yeşilyurt’ta İyi Parti rüzgarı estireceğiz. İktidarın zamlarından bunalan vatandaşlar Partimize geliyor” dedi.

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Kanal 23'de.

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Kanal 23 Görüş Alanı Programında canlı yayın konuğu olmuştu.

Başkan Yağlıcı, Milletimizin İYİ Parti'ye Büyük Bir Teveccühü Var

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muhtar Derneklerini Ziyaret Edip , Kız Meslek Lisesi Girişinde İlçe Teşkilatının Açtığı Üye Kayıt ve Tanıtım Standını Ziyaret Etti.

Kiraz; Malatya Şeker Fabrikası AKP Milletvekillerine rant olmuş

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz “Piyasada şekerin olmadığını belirterek “Şeker ya Kahtalı’nın firmasının deposunda ya TÜRKŞEKER’in” dedi.

Başkan Yılmaz Cumhuriyet Tarihinde Görülmeyen Zamlar Yapılıyor, Yazıktır, Günahtır

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak, hayat pahalılığının, tahammül sınırlarını aştığını söyledi. Halkın, seri zamlar karşısında çaresiz kaldığını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı üye kaydına devam ediyor

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız Soykan Meydanında kurulan stand önünde bir açıklama yaparak “Sahaya çıkamıyorlar..” dedi

Ağbaba; Şeker Marketi De Kendileri İçin Açmışlar

Kısa süre önce açılan Türk Şeker Fabrika Satış Mağazası’nın sorumluluğunun AKP Akçadağ Gençlik Kolları başkanına verildiği iddia ediliyor.Ağbaba, “Amaç halka şeker satmak değil, gençlik kolları başkanına iş ayarlamakmış” dedi.

İYİ Parti İktidarında İYİ Bir Malatya ve İYİ Bir Türkiye İnşa Edeceğiz

İYİ Parti Malatya İl ve İlçe Teşkilatı’nın Yeni Yönetimleri Kamuoyuna Tanıtıldı

Malatya ve Ülkemizin Geleceği İçin Sürekli Bir Araya Geleceğiz

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri , İYİ Parti Genel Merkez Tarafından Malatya İYİ Parti İl Başkanlığı Görevine Atanan Hakan Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

AK Partili Çalık 20 yılda sağlıkta devrim yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda sağlık alanında büyük devrimlerin yapıldığını kaydederek, sağlıktaki devrimin en önemli mihenk taşının doktorlar ve sağlık çalışanları olduğunu söyledi.

İstiklal Marşı Bir Milletin Küllerinden Doğuşunun Hikayesidir

Malatya İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz , 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Samanlı’nın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Partili Çalık Anlaşmalı boşanmalarda ayrılık süresi kısaltılmalı

TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 916 sayfalık rapordaki önerileri arasında, anlaşmalı boşanmalar varsa ayrılık süresinin uzatılmamasını ve 3 yıllık fiili ayrılık süresinin 1 yıl olarak değiştirilmesinin de yer aldığını söyledi.

Milletvekili Ağar, SSB ve ASELSAN’ı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyon Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Savunma Sanayii Başkanlığı ve ülkemizin güzide savunma sanayi kuruluşlarından ASELSAN’ı ziyaret etti.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Yağlıcı Atandı

Malatya’nın Yakından Tanıdığı İş ve Siyaset İnsanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Atandı.

Başkan Yılmaz, Bizim gözümüz de her anne, her kadın birer kahramandır

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, “Medeniyet birikimimizin inşasında önemli bir rol üstlenen, dünyamızı daha yaşanabilir hale getiren kadınlarımızın 8 Mart gününü kutluyorum”.

Toplam 980 haber.