politika

Politika

Politika Haberleri

Başkan Karadağ Bizim İçin Önemli 3 Konu Vardı

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, "Bizim İçin Önemli 3 Konu Vardı"

Başkan Samanlı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, Zamların yüce Türk Milletinin belini iyice büktüğünü söyledi

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz son gelen zamların yüce Türk Milletinin belini iyice büktüğünü söyledi.

Kiraz, Neden Diğer Toptancılar Değil De Kahtalı’nın Şirketi Bu İşi Yapıyor?

CHP İl Başkanı Enver Kiraz; AKP Milletvekili Hakan Kahtalı’ya seslendi; “Madem bir kazancı karı yoksa şunu yapsın, milletvekili sıfatı olarak bunu almamışsa, bir bayilikse desin ki ‘ben bu işi bırakıyorum tekrar Malatya esnafımız şeker fabrikasından şekerini alsın.’ Bunun önünde bir engel yok” dedi.

İYİ Patti'den Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan ziyaret

Hakan Yılmaz’ın İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler aralıksız sürüyor.

CHP’den İyi Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Yeşilyurt İlçe Başkanı Hüseyin Mete, il ve ilçe yönetim kurulu ile İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına yeni atanan İl Başkanı Hakan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Tüfenkci'den savunma yatırımları vurgusu 

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Rusya-Ukrayna krizinin ülkeler için savunma yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu ortaya koyduğunu belirterek "Biz iktidara geldiğimizde savunma sanayinde yerlilik oranları yüzde 28’lerdeydi bugün yüzde 80 ‘lere ulaştı daha da ilerlemeye çalışıyoruz" dedi.

Hakan Yılmaz, Fabrika şekeri bakkallara dagitmali

İYİ parti Malatya İl başkanı Hakan Yılmaz, Türk Şeker Malatya Fabrikasında üretilen şekerin bakkal esnafı ve imalatlarinda Şeker kullanan üreticilere bizzat satılmasını beklediklerini söyledi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığından Genel Başkan Meral Akşener'e Ziyaret

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz beraberinde İl teşkilatıyla birlikte İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

AĞAR: Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti’de yer bulmuştur

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Demokrat Parti geleneği çizgisinde olduğu iddiasıyla siyasete yön vermeye çalışan kesimlerin beyhude bir çaba içerisinde olduğunu belirterek, “Milletimizin feraseti, Demokrat Parti geleneğinin bu noktada istismar edilmesine müsaade etmeyecektir” dedi.

Milletvekili Çakır’dan BİMYAD Genel Merkez Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Başkan Samanlı’dan, Mhp’nin Kuruluşunun 53. Yıldönümü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 53. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Teminat

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

Çalık 363 yataklı Battalgazi devlet hastanesinin yapımı tamamlandı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yapımı tamamlanan 363 yataklı devlet hastanesinin Nisan ayı içerisinde hizmete girmesinin planlandığını bildirdi.

MHP Malatya İl Başkanlığı’ndan Bir Kandil Klasiği

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı her kandilde olduğu gibi bu kandilde de vatandaşlar ile bir araya geldi ve namaz sonrası ikramlarda bulundu.

Bakan Yardımcısı Baydaş’tan Başkan Güder’e Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir takım temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı makamında konuk etti.

AK Partili Çalık: Yakınca Deprem Konutları Şubat’ta hak sahiplerine teslim edilecek 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin ardından depremzedeler için Yakınca Mahallesinde inşa edilen 499 konut için kura çekiminin Şubat ayının ikinci haftasında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Çalık KOSGEB Malatya’da 13 bin işletmeye 497 Milyon Lira Destek Verdi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) tarafından son 19 yılda Malatya'da 13 bin 377 işletmeye 497 milyon lira destek verildiğini açıkladı.

Kabine'de Görev Değişimi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün görevden affının kabul edilmesi nedeniyle bakanlık görevine Bekir Bozdağ atandı.

Toplam 980 haber.