İsmet Paşa İlkokulu'ndan Farklı Bir Etkinlik

İsmet Paşa İlkokulu, 2022-2023 öğretim yılı finalinde 'Anneler Yarışıyor' etkinliği ile fark yarattı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İsmet Paşa İlkokulu, Sınıf öğretmenleri aracılığı ile ulaştığı öğrenci velilerinden, istekli annelerin katılımıyla genel kültür alanında hazırlanan sorular ekseninde “Anneler Yarışıyor” ismiyle bir yarışma programı düzenledi.

İsmet Paşa İlkokulu tarafından düzenlenen; İsmet Paşa İlkokulu öğretmenleri, personeli, öğrenci velileri yanı sıra, öğrencilerinin de katıldığı yarışma programına ne denli ciddi bir hazırlık  yapıldığını, ulusal kanallarda düzenlenen yarışma programlarını aratmayan ciddiyet ve samimiyetin yaşandığı ortam ile dikkatleri çekti.  

İsmet Paşa İlkokulu, çok farklı model bir uygulama olan, öğrencilerin kendi annelerinin yarışma sürecindeki ciddiyetlerini, anne olmak dışında farklı bir boyutlarına tanıklık ederken,  büyük bir dikkat ile izledikleri “Anneler Yarışıyor” yarışma programında, yarışan annelerin plaket ve katılım belgelerinin çocukları tarafından verildi.

“Anneler Yarışıyor” yarışma programda, öğrenmede yaşın olmadığı, her yaş ve statüde öğrenmenin devem etmesi gerektiği, öğrenilenlerin bir yarışma programında da paylaşılmasının doğallığının yaşarken öğrenilmesine model oldular.

Yarışma programı sonrasında; okul yönetimi ve öğretmenlerince düzenlenen yemekli programda; velilerin biri birleriyle kaynaşması, okul ile bütünleşmelerinin sağlandığının modellemesi ile dikkatleri çekti.  

Çok farklı bir uygulamaya ev sahipliği ve farklı bir organizasyon ile dikkatleri çeken  İsmet Paşa İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri, kurum çalışanları yanı sıra, gerek yarışmaya katılan, gerek yarışma programını izleyen öğrenci velilerimizi, hassaten izledikleri programda ciddiyetleri ile dikkat çeken öğrencilerimizi Harput Sancak Haber ailemiz adına tebrik ediyor, “İyi ki Varsınız” diyoruz.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN