MASSAD DAN AV. İBRAHİM GÖK'E TAM DESTEK

Kısa adı Massad olan Maden Alacakaya Arıcak Sivrice Stratejik Araştırma ve Kalkınma Derneğine ziyaretler devam ediyor.en son AKP Elazığ Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Gök te Massadı ziyaret ederek MassadYönetim Kurulu ile görüşerek tam destek istedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Massad Başkanı Yaptığı açıklamada bu dönemin geçmiş seçimn sürecinden çok daha faklı olacağını Massad Bölgesindeki tüm aday adaylara verdikleri desteği Av. İbrahim Gök içinde verdiklerini belirterek İbrahim Gök e tam destek olduklarını bölgemiizin her adayı gibi Av. ibrahim Gök'de Massad için çok önemli bir aday olduğunu MASSAD, Bölgesinin sürdürülebilir bir kalkınma modeli çerçevesinde diğer bölgelerle her alanda entegre programlar geliştirerek projeler üretmek ve uygulamak, Bölgenin sağlıklı gelişebilmesi için birbirini tamamlayan ve destekleyen tarım, sanayi ve hizmet sektörlerinin bir bütünsellik içinde desteklenmesi ve yönlendirilmesi MASSAD’ın ana kuruluş felsefesinin olduğuğnu söyledi.

 

Av. ibrahim Gökde Massaddın desteginin alınmasının kendilerini için çok önemli oldğunu,böyle bir gügüçlü olacağını amacının Elazığ a hizmet olduğunu belirterek geleceğe daha umutlu bakmak için Massadın yapacağı çalışmalarda halkımızın bölge insanının katkısı, desteği, ilgisi şevklerinin artıracağını, yılmayacaklarını, mücadele edeceklerini söyledi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN