Milletvekili Açıkkapı'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajın Yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Değerli basın mensubu Elazığ Milletvekilimiz Sn. Ejder Açıkkapı'nın Öğretmenler Günü vesilesiyle yayımladığı mesajı barındıran haber metni aşağıdadır. İlginiz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı'dan Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı , 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Kendisi de öğretmen olan Açıkkapı'nın mesajında Türkiye Yüzyılı vurgusu dikkat çekti.

Ejder Açıkkapı'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajında Şu ifadeler Yer Alıyor:

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü…

Öncelikle siz değerli öğretmenlerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

Görevleri sırasında şehit olan öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize de yüce Allah'tan rahmet diliyorum.

Emekli olan öğretmenlerimiz için sağlıkla dolu, uzun ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum.

Öğretmenlik, yalnızca bilginin öğrencilere aktarılması değil, aynı zamanda tecrübe ve bilgelikle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlayan çok değerli bir meslektir.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz için hayatın her alanında örnek oluşturan rehberlerdir.

Bu nedenle, gençlerimizin topluma sorumlu, yenilikçi ve yaratıcı bireyler olarak katılmalarında öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye yüzyılı vizyonumuzun gerçekleşmesinde, tarihini ve kültürel değerlerini benimseyen, yenilikçi, sorumluluk sahibi nesiller yetiştirme konusunda öğretmenlerimizin rolü hayati önem taşımaktadır.

Çocuklarımız ve gençlerimiz, öğretmenlerimizin eşsiz rehberliğinde geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.

Biz de AK Parti olarak, öğretmenlerimizin her yönüyle desteklenmesi, onlara güvenli ve huzurlu bir çalışma ortamı sunulması, maddi ve manevi haklarının iyileştirilmesine büyük önem veriyoruz.

Evlatlarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenerek, güçlü ve gelişmiş bir Türkiye'nin temellerini atmaktadır. Milletimiz ve milli hedeflerimiz, bu evlatlarımızın güçlü omuzlarında yükselecektir.

Öğretmenlerimizin bu ağır sorumluluğun farkında olarak, sevgi ve fedakarlıkla, ülkemizin iyiliği için görevlerini sürdüreceklerine olan inancım tamdır.

Son olarak ; Bu özel gün vesilesiyle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyor, yurt içi ve yurt dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize minnettarlığımızı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN