Prof. Dr. Naci Görür'ün İsmi Elazığ'da Yaşayacak

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı oturumlarında Meclis Başkanı Aydın Kara, Deprem uzmanı Yer bilimci Elazığlı Prof.Dr. Naci Görür'ün isminin caddeye verileceğini söyledi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı oturumlarına birinci birleşimle başladı. Meclisi Başkanlığı’nı Aydın Kara’nın yaptığı oturumlarına birinci birleşiminde gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Gündem maddelerinin ilgili komisyonlara havalesinin ardından denetim komisyonuna üye seçildi. Yapılan seçimler sonucunda Veysi Toptaş, Burak Düzenli ve Yılmaz Yıldız seçildi.

Millet bahçesinin isminin Cengiz Aytmatov Millet Bahçesi olarak değiştirilmesi kararı alınırken; Meclis Başkanı Aydın Kara, Deprem uzmanı Yer bilimci Elazığlı Prof.Dr. Naci Görür’ün isminin de caddeye verileceğini söyledi.

Başkan Kara: “Biz park olarak değil de park olarak belki komisyonumuza bir park bulun desek bulurlardı ancak biz ismine yakışır şekilde büyük bir bulvara vermeyi düşündük o yüzden bu kadar uzadı. O çalışma şuanda bitti ve sonuçlandı. Naci Görür’ün ismini yakışır bir caddeye vereceğiz inşallah.” Dedi.
 

Kaynak: Günışığı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN