SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın STK Ziyaretlerine Devam Ediyor

SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın STK Ziyaretlerinde Projeler Açıklıyor

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AKIN’DAN ENGELLİ BİREYLERE ÖZEL PROJELER
Geçtiğimiz günler Elazığ için hazırladığı projelerini Elazığ kamuoyu ile paylaşan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında; Şehrülaziz El-Aziz Sesimi Duyan Var Mı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mert Erol Turmuş ve Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat ve dernek üyelerini ziyaret ederek projelerinin detaylarını anlattı.
DERNEK BAŞKANLARI YAŞADIKLARI SORUNLARI ANLATTI
Yaşadıkları sorunları anlatan Şehrülaziz El-Aziz Sesimi Duyan Var Mı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mert Erol Turmuş; “Engelli bireylerimiz yuva kuramıyor, sosyal hayattan geri kalıyor.” Derken Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat ise “Engelli Bireylerimiz için iş alanı yetersiz. Belediye meclisinde temsil edilmeli” dedi.

AKIN; “ŞEHİRİÇİ ULAŞIM ARAÇLARINDA ENGELLİ BİREYLERE AYRI BİR YER TAHSİS EDECEĞİZ”
Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Abdullah Akın ise “Engelli bireylerimize iş alanı açacağız ve işe istihdam edeceğiz. Bunun için projelerimiz hazır. Bu projelerle 100 Engelli hemşehrimize iş vereceğiz. Ayrıca sosyal hayata kazandıracağız ve belediye meclis üyelerimizden birinin engelli bir kardeşimiz olacağının sözünü veriyorum. Böylelikle yönetime dahil olmanızla sorunları daha hızlı ve istişareli bir şekilde çözmüş olacağız inşallah. Ayrıca yollar, kaldırımlar ve yürüyüş yolları ve hizmet binaları engelli bireylerimize uygun yeniden yapılacak. Diğer taraftan ulaşımda ayrı bir yer tahsis edeceğiz” dedi.

“ENGELLİ ARAÇ BAKIM ONARIM ATÖLYESİ” PROJESİ NEDİR?

Engelli hemşehrilerimizin protez ve araçlarının mümkün olan tamiri bu merkezde kayıt altına alınarak ücretsiz olarak yapılacaktır.

“ENGELLİ İSTİHDAM VE TOPLUMA KAZANDIRMA MERKEZLERİ” PROJESİ NEDİR?

Engelli hemşehrilerimize iş verilecek ve bu vatandaşlarımız özel servisle alınıp, tekrar evlerine ulaştırılarak, sosyal hayata kazandırılmaya çalışacak. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN