Ülkü Ocakları İzmir'de Bölücü Terör Örgütü Yandaşları Tarafından Şehit Edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılarak Terörü Telin Etti.

Ülkücü Gençlik 20 Şubat 2015 Cuma günü İzmir Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda bölücü terör örgütü yandaşları tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi namazı kılarak terörü telin etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ülkücü Gençlik 20 Şubat 2015 Cuma günü İzmir Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda bölücü terör örgütü yandaşları tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi namazı kılarak terörü telin etti.  

Kamuoyunun malumu olduğu üzere 20 Şubat 2015 Cuma günü İzmir Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda bölücü terör örgütü yandaşları tarafından yapılan saldırı ile Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilatı Başkanı, Tarih bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu şehit edilmişti.  

Yaşanan bu saldırı bazı gerçeklerin acı bir biçimde gözler önüne sererken, ülkemiz için bir çözülme sürecine dönüştürülmek istenmesi yarınlar için riskleri dikkate değer.

Kirli gruplar 70 ve 80’lerde gençlik üzerinde oynanan oyunları tekrar oynamak istemektedir. O günlerde bu oyuna gövdesini siper eden Türk milliyetçisi Ülkücü gençlik; Türk milliyetçileri olarak ne bu oyuna geleceğiz ne de çözülmeye müsaade edeceğiz diyerek, ülke üzerime çöreklenmek istenen bu kirli elleri, rant sağlamak isteyen art niyetli kimseleri sevindirecek, ekmeklerine yağ sürecek ve dahi mel’un emellerine ulaştıracak yollar açmadan doğru yolda yürüneceği mesajını vererek, terör ile vatandaş ayrımına dikkat eden anlayış içerisinde doğru duruş gösterme hassasiyetlerini vurgulayan anlayış içerisinde terör telin edilirken, Şehit Fırat Çakıroğlu için İzzetpaşa Camiinde İkindi namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı.

Her bir insanımız için önemsenmesi gereken husus; bu kutlu vatanda, aziz insanlarımızın huzur ve barış içerisinde yaşamasıdır.

  Terör örgütü kırsalda sağladığı üstünlüğü şehirlere ve özellikle üniversitelere indirmek istemektedir. Üniversitelerimiz acı bir biçimde bölücü terör örgütünün yuvası haline getirilmek istenmektedir. Gereken önlemleri alınmaz ve terörle mücadelede inisiyatif alınmaz ise gençlerimiz çok daha acı olaylarla karşılaşacağı endişesi duyarız.

Şehit Fırat Çakıroğlu’na ve bugüne kadar milli ve manevi değerlerimiz uğruna canlarını vermiş bütün gençlerimize Yüce Allah’tan tekrar tekrar rahmet diliyoruz. Aziz Türk Milletinin başı sağolsun!  

 

Muhabir: Ferhat AKALIN

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN