Vali Ersin Yazıcı'dan Battalgazi İlçesindeki Çiftliklere  Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.
İncelemeleri sırasında Vali Yazıcı’ya; Vali Yardımcısı Talat Tabur, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar, ilgili kurum müdürleri ve işletme sahipleri eşlik etti.
Vali Ersin Yazıcı ilk olarak hayvancılık faaliyetlerinin yürütüldüğü, teknolojik altyapıya sahip MASET Ari Damızlık Düve Üretim Çiftliğinde incelemelerde bulunarak genel faaliyetleri hakkında işletme sahibi Battal Yıldız’dan bilgi aldı.
Akabinde, Vali Yazıcı İlimizde istihdama ve hayvancılığa katkı sağlayan Hayat Besicilik ve Yem, Safir Et Besi İşletmesini ziyaret ederek, işletme sahibi Talha Pektaş’tan hayvansal üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.  
Üretim tesislerini gezip incelemelerde bulunan Vali Yazıcı son olarak Büyükbaş Hayvancılık İşletmesini ziyaret ederek işletme sahibi Mustafa Karaman’dan, işletmede gerçekleştirdikleri üretim faaliyetlerine ve hayvanların yetiştirilmesine dair bilgi aldı.
İncelemelerinin ardından Vali Yazıcı, işletme sahiplerinin ihtiyaç, görüş ve taleplerini dinleyerek ziyaretini sonlandırdı.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN