Vatandaş Soruyor

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Değerli vatandaşlar, insan beyni, kanla iletilen besin maddeleri ile beslenir. Vücuttaki tüm hücreler gibi beyin hücreleri de besine ihtiyaç duyar. İnsanın dengesiz ve yetersiz beslenmesi beyindeki hücre sayısını ve sinir hücrelerinin gelişimini engelleyerek kalıcı hasarlara neden olmaktadır.

Yapılan araştırmalar beyin sağlığı için gerekli vitaminleri barındıran gıda grubunu Yeşil yapraklı sebzeler, balıklar, meyveler ve sert kabuklu kuruyemişler olarak açıklamaktadır. Bu besinleri yeterli düzeyde alamayan insanlarda hafıza kaybı, unutkanlık, beynin hızlı yaşlanması, sinir sistemlerinde hasar oluşması, alzheimer hastalığı, görme ve duyu kaybı, kaslarda kuvvet kaybı ve şuur bulanıklığı gibi ciddi problemlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. 

Değerli vatandaşlar, AKP yönetiminin yirmi yıllık iktidarı sonucunda insanlarımızın yüzde 60’ını açlığa, yüzde 90’ını yoksulluk ve sefalete mahkum etmiş olduğundan sağlıklı beslenmesinden bahsetmek mümkün değildir. Sağlığı olan kişinin umudu vardır ve umudu olan birçok şeyin sahibi olur. Sağlığımız bozuk, umudumuz tükendi tükenecek ve hayalleri çalınan bir toplum olduk. Zaten AKP yönetimi de düşünen, eleştiren değil biat eden bir toplum istediğinden yaptığı zamlarla bu amacını ifşa etmiştir.

Vatandaşlar şöyle diyor; bu hükümet vatandaşın sağlığını çok düşünüyor. Kırmızı et sağlığa zararlıdır diye zam  yapıyor, yaşlı insanların ve çocukların gaz yaptığı için süt içmesini önlemek için süt ve süt ürünlerine zam yapıyor, gazete ve kitap okuyarak gözlerimizin bozulmasını istemediği için zam yapıyor açıklamasını takiben AKP yönetimine lütfen beni dinleyin diye sesleniyor ve devam ediyor. 

Bizler sosyal aktivitelerden vaz geçtik, temel tüketim ihtiyaçlarımızı dahi karşılayamıyoruz, sağlıklı beslenmeyi unuttuk sadece karnımızı doyurmaya çalışıyoruz. kiralarımızı ödemekte zorlanıyoruz, elektrik ve doğalgaz faturaları altında eziliyoruz, vasıflı ve vasıfsız insanlarımız işsiz, emekliler perişan ancak tüm bunlara sebep olan siz AKP yönetimi biraz sabredin yine biz düzeltiriz diyorsunuz. O zaman biz vatandaş olarak soruyoruz madem düzelteceksin o zaman niye bozdunuz. Vatandaşlar aç ancak sizin boş vaatlerinize karnımız tok diyerek sağlığından ve geleceğinden duydukları endişeleri anlatıyorlar.

DOĞRU PARTİ tüm bunları duymakta ve görmekte olup ülkemizin sevgi temelli otamında rahat ve huzuru temin etmek için sessizlerin sesi, kimsesizlerin hamisi olmanın yanında cumhuriyetin temel ilkelerini uygulayacak tek adrestir. Milletimizin bu adres de umudu yeşerecek, hayalleri gerçek olacaktır. Gücünü milletinden alan DOĞRU PARTİ’nin tek dayanağı milletimiz ve onun sarsılmaz iradesidir.

Selam ve Saygılarımla

Cezmi Orkun
Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı
(Enerji, Tabii Kaynaklar ve Madencilik Politikaları Başkanı)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN