Başkan Şerifoğulları'ndan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Şerifoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şehrimizde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına hizmetlerimizi sürdürürken, engelli kardeşlerimizin yanında yer almak, onların yaşamlarını kolaylaştıracak adımları atmak da her zaman önceliğimiz oldu.

Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamın her alanında yer almaları için çok önemli bir adım olan Engelsiz Yaşam Merkezi'miz başta olmak üzere engelli kardeşlerimiz için bugüne kadar çok kıymetli adımlar attık. Sosyal ve gönül belediyeciliğinin bir tezahürü olan çalışmalarımızla bizler engelli kardeşlerimize destek sağlarken onların azim ve cesaretle hayata sarılmaları her türlü takdirin üstündedir.

Engelsiz bir şehir hedefi doğrultusunda, engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta daha çok yer almaları, huzur ve refahlarının artması için bizler elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaya devam edeceğiz.

Toplumun tüm kesimleri için daha yaşanabilir bir dünya temennisiyle, mücadeleleri ve kararlı duruşlarıyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü yürekten tebrik ediyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN