Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

SERDAR TUNCER'E TAM NOT

Ünlü şair ve televizyon programcısı Serdar Tuncer "İstiklalden İstikbale" programıyla izleyenlerini adeta hayran bıraktı.

İçmeye Temiz Su Bulamıyoruz...

Dünyamızda ki suyun yüzde 97’sinden fazlasının, insanların kullanımına uygun olmayan tuzlu sulardan oluştuğu tespit edildi.

HAMZA YANILMAZ MEVLİT VE DUALARLA ANILDI

Ak Parti Elazığ eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 7. yıldönümünde gündüz kabri başında akşam ise Kültür Park Camii’nde okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı

Regaip Kandili ve Biz

Site ailesi olarak, Mübarek Regaip Kandilinizi tebrik ediyoruz. Şimdiden, yaptığınız ibadet ve duaları Cenab-ı Allah kabul etsin. Amin

Fasih KARAKAYA, "TIPKI SİZİN GİBİYİZ +1 FARKLA!!!!"

Telepati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu müdürü Fasih KARAKAYA, Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Down sendromluların farkındayız ve her zaman onların yanındayız" dedi.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu, muhteşem bir oyunla gönülleri Feth ettiler.

İsmet paşa İlkokulu 3/L Sınıf Öğrencileri, aynı zamanda EKG Çocuk Tiyatrosu oyuncuları olan, minik yürekler, “BİZ ÖĞRENDİK, BÜYÜKLER UNUTMASIN” diyerek “1915 Çanakkale” oyunlarıyla sahne aldılar.

Minik Yürekler “BİZ ÖĞRENDİK, BÜYÜKLER UNUTMASIN” diyorlar…

İsmet paşa İlkokulu 3/L Sınıf Öğrencileri, aynı zamanda EKG Çocuk Tiyatrosu oyuncuları olan, minik yürekler, “BİZ ÖĞRENDİK, BÜYÜKLER UNUTMASIN” diyerek “1915 Çanakkale” oyunlarıyla sahne alacaklar

Bahçeli MHP 12. Kurultayında uyardı; "Tehlike henüz geçmedi!"

MHP, 12. Büyük Kurultayı’nı bugün topladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tüm delegelerin imzasıyla tek başkan adayı olarak gireceği kurultay, daha öncekilerden farklı olarak Türkiye’nin siyasi tarihini değiştirecek yeni modelin de çıkış noktası olacak. Kurultay, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve siyasi ittifaklara olanak tanıyan değişiklere imza atan genel başkana onay mecrası olacak. Kurultayda, AK Parti ile kurulan ittifakın gerekçeleri açıklanacak, bu ittifakın gelecek vizyonu ortaya konulacak.

Başkan Avşar’dan Üç Aylar Ve Regaib Kandili Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , üç ayların başlangıcı ve Perşembe gecesi idrak edeceğimiz mübarek “Regaip Kandili” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Apohan'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anma Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan Çanakkale Zaferi Açıklaması

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı.

Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ: Çanakkale Zaferi, bir mesajı yayınladı.

Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ: "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİZ KUTLU, ÜÇ AYLARINIZ MÜBAREK OLSUN" dedi.

Uzun’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Nedeniyle Bir kutlama mesajı yayınladı.

Çanakkale Ruhumuz ve Anzaklar

Site ailesi olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününüz kutlu, üç aylarınız Mübarek olsun. diyoruz...

TÜBİTAK Proje Yarışmasında 4 Birincilik, 1 İkincilik ve 4 Üçüncülük Elde Ettik.

Malatya’da Düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğrenim Öğrencileri Arası Proje Yarışmasında Okullarımız 4 Birincilik, 1 İkincilik ve 4 Üçüncülük Kazanarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı.

Toplam 14987 haber.