Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Avşar'dan, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabülü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü açıklaması.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabülü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Avşar mesajında;

Elazığ Merkez Yurtbaşı Beldesi, Belediye Başkanı Mustafa Ergin Hakka Yürüdü.

Elazığ merkeze bağlı Yurtbaşı Beldesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Ergin (63), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN’den MTTB İl Başkanlığına iadeyi ziyaret.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, EKG Elazığ Şehir Tiyatrosu gençleriyle MTTB’ye iadeyi ziyarette bulundu.

Kadroya geçiş için sözlü sınav süreci başladı

Millî Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde kadroya alınacak işçiler için sözlü sınav yapmaya başladı.

Vali Kaldırımın, İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif'i anma mesajı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstiklal marşımızın milli marş olarak kabul edilmesinin 97’nci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Vali Kaldırım mesajında şunlara yer verdi :

Ders kitapları "etkileşimli" hale getiriliyor

Millî Eğitim Bakanlığınca, ortaöğretim düzeyinde güncellenen müfredattaki ders içeriklerinin daha ilgi çekici ve verimli hale getirilmesi amacıyla ses, video, animasyon ile zenginleştirilmiş etkileşimli ders kitabı uygulaması başlatıldı. Hazırlanan etkileşimli kitaplar, öğretmen ve öğrencilerin kullanımına "http://ogmmateryal.meb.gov.tr" internet adresi üzerinden açıldı.

Tüfenkci, "Buğdayın Fiyatını ABD Değil Türkiye 'de Belirleyeceğiz"

Bakan Tüfenkci, "Kurduğumuz ürün ihtisas borsasını bu ay içerisinde faaliyete geçirmiş olacağız.

PARKMETRE BORCU OLANLARA MU-AY ŞİRKETİNDEN UYARI

Malatya'da cadde ve sokaklarda Parkmetre işini üstlenen MU-AY şirket Genel Müdürü Resul Özbey yaptığı açıklamada araç alıp satarken vatandaşların yarın bir hacizle karşılaşmamaları ve sıkıntıya düşmemeleri için araç sahiplerinin mutlaka borç sorgulamalarını yaptırmaları gerektiği uyarısında bulundu.

MÜSİAD ELAZIĞ SUDAN YOLCUSU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi ve Malatya MÜSİAD’ın düzenlemiş olduğu Sudan/Hartum iş ve kültür gezisine MÜSİAD Elazığ Şubesi 5. Dönem Başkanı Nedim Durgungül katılacak.

Başkan Oğuzhan Demir'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir; 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlarken;Anne, Eş,Kardeş ,Evlat olan kadınlarımıza sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'dan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle mesaj yayınladı. Vali Kaldırım mesajında; “Milletlerin ve ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin bir ölçütü de kadına verilen değer ve gösterilen saygıdır. Hayatımızın her alanında s

BAŞKAN UZUN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN AKGÜN’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı

Erbakan Resim Sergisi Açıldı

Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş hareketinin kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 7. yıldönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da bir dizi etkinlikle anılıyor.

BELEDİYE İŞLEMLERİNDE KOLAYLIK

Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, belediyenin yaptığı hizmetleri ile tahsilat işlemlerini vatandaşlarımıza daha kolay ve hızlı aktarmak için gelişen ve değişen teknolojiyi halkın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Toplam 14897 haber.