Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MHP MYK ÜYESİ EKİCİ’DEN AVŞAR’A ZİYARET

MHP MYK Üyesi Ömer Ekici , MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar’a iade-i ziyarette bulundu. İl binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantı, MHP Malatya İl Başkanlığının yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Özel öğrenci yurtları "karekod" uygulamasına geçiyor

Türkiye genelinde öğrenci barınma hizmeti veren özel kurumlara, bina girişlerindeki tabela, reklam ve ilanlarında "fotografik karekod" bulundurma zorunluluğu getirildi.

1. DÜĞÜN VE EV KONSEPT FUARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Düğün ve Ev Konsept Fuarı, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor

Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışmasında Başarılı Olan Okullarımıza Bakanlığımızdan Teşekkür Belgesi

2017 Yılında düzenlenen 2. Özel eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışmasına materyal veya etkinlik gönderen katılımcıların görev yaptıkları okul ve kurumların müdürleri Bakanlığımız Özel Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Teşekkür Belgesi ile Ödüllendirildi.

Malatya/Battalgazi İlçesi 91.000 Dev Öğrenci Ortaokulu'ndan Dev Adım...

İngilizce 5. Sınıflar için uygulanmakta olan yabancı dil ağırlıklı program uygulanan Malatya/Battalgazi İlçesi 91.000 Dev Öğrenci Ortaokulu yöneticileri ve öğretmenleri, dil eğitimde fark yaratıyor.

Başbuğ Alparslan Türkeş Hakka yürüyüşünün 21. Yıl dönümünde mezarı başında anıldı

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş hakka yürüyüşünün 21. yılı dolayısıyla Beştepe'deki anıt mezarı başında anıldı. Tören alanına on binlerce sel oldu aktı.

PISA Uygulamasının Yapılacağı Okullarımıza Bakanlığımız Yetkililerinden Ziyaret.

2018 yılında ülkemizin de yer aldığı OECD ülkeleri arasında uygulanan PISA uygulamasında ilimizdeki iki okulumuz ülkemizi temsil edecek.

ALPARSLAN TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD OKUTULDU

MHP Malatya teşkilatı tarafından Alparslan Türkeş’in 21.ölüm yıldönümünde Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okutularak anıldı.

Alparslan Türkeş’in 21. Ölüm Yıldönümü

4 Nisan 1997 tarihinde fani hayattan ebedi aleme arkasında gözü yaşlı milyonlar bırakarak göçen merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet, dua ve saygıyla anıyorum.

MHP Elazığ İl Teşkilatı'nda Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Süreci Başlıyor

MHP Elazığ İl Teşkilatı'nda Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Süreci Başlıyor

Düğün ve Ev Konsept Fuarı 5-8 Nisan’da Elazığ'da...

Evlilik hazırlığı yapanların büyük merakla beklediği Düğün ve Ev Konsept Fuarı 5-8 Nisan’da Elazığ Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

ELAZIĞ İŞKUR Meslek Edindirme Kurslarıyla Tekstile Destek Oluyor

Elazığ İŞKUR ile Tekstil alanında Elazığ da yatırım kararı alan özel sektör işyerleriyle yapılan işbirliği protokolleri kapsamında açılan istihdam garantili mesleki eğitim kurslarıyla sektöre destek oluyor.

BAŞKAN YANILMAZ: "ELAZIĞ YENİ YILDIZINA KAVUŞUYOR"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, vatandaşların piknik ve dinlenme ihtiyacını karşılayarak sosyal yaşamına katkı sunacak Cip Barajı Mesire Alanı'nda, incelemelerde bulundu. Büyük oranda tamamlanan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Yanılmaz, şehrin gözde mekanı olacak yeni mesire alanının, Mayıs ayında hizmete sunulacağını kaydetti.

MHP MALATYA TEŞKİLATINDAN BİRLİK TOPLANTISI

AVŞAR,”BU DAVAYA ALLAH RIZASI İÇİN SAHİP ÇIKALIM”

MEB’den "BASIN AÇIKLAMASI"

Açıköğretim kurumları sınavlarının 31 Mart – 1 Nisan tarihlerinde yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrılmıştır.

Uzun Mart Ayı SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

2018 yılı mart ayı SAMEKS verileri İstanbul’da açıklandı. Belirtilen verilere göre mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış SAMEKS Bileşik Endeksi, bir önceki aya göre 1,4 puan azalarak 52,8 değerine geriledi

Toplam 14907 haber.