Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan Çanakkale Zaferi Açıklaması

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı.

Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ: Çanakkale Zaferi, bir mesajı yayınladı.

Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ: "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİZ KUTLU, ÜÇ AYLARINIZ MÜBAREK OLSUN" dedi.

Uzun’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Nedeniyle Bir kutlama mesajı yayınladı.

Çanakkale Ruhumuz ve Anzaklar

Site ailesi olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününüz kutlu, üç aylarınız Mübarek olsun. diyoruz...

TÜBİTAK Proje Yarışmasında 4 Birincilik, 1 İkincilik ve 4 Üçüncülük Elde Ettik.

Malatya’da Düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğrenim Öğrencileri Arası Proje Yarışmasında Okullarımız 4 Birincilik, 1 İkincilik ve 4 Üçüncülük Kazanarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı.

Elbüsler İçin Geri Sayım Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ‘Marka Şehir Elazığ İçin Çözüm Planları’ arasında yer alan çevre dostu, oldukça konforlu olan ELBÜS’ler için artık geri sayım başladı

Vali Kaldırım’dan Karakoçan İlçesine Ziyaret

Vali Çetin Oktay Kaldırım, doğal güzellikleri ve kaplıcalarıyla meşhur Karakoçan ilçesini ziyaret ederek temas ve incelemelerde bulundu.

KIZILELMA ( TURAN’A YOLCULUK ) BAŞLIYOR...

2011 yılında kurulan Çıra-i Osmanlı Tiyatro Atölyesi Genel Sanat Yönetmeni Mahmut Yıldırım’ın kaleme aldığı ve yönettiği KIZILELMA (Turan’a Yolculuk ) adlı tarihi müzikal seyircisiyle buluşuyor.

Tüfenkci'nin 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Karşılıksız hizmet ve fedakârlık anlayışıyla eşref-i mahlukat olan insana şifa dağıtan bu şerefli ve onurlu hizmeti sunan sağlık çalışanlarımız kutsal bir görev üstlenmektedirler.

SGK Elazığ İl Müdürlüğünden Elazığ Her Yerde Okuyor Kampanyasına Destek

Elazığ Valiliğinin koordinasyonunda müdürlüğümüz tarafından başlatılan Elazığ Her Yerde Okuyor kampanyasına Sosyal Güvenlik Kurumu Elazığ İl Müdürlüğünden de destek geldi.

Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı yayınladı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.

İsmet Paşa İlkokulu 3/L-3/K-3/B sınıfları öğrencilerinden muhteşem Program…

İsmet Paşa İlkokulu 3/L-3/K-3/B sınıfları öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı kabulünü ve Mehmet Akif’i muhteşem bir tiyatro ile andı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan'dan İstiklal Marşımızın kabulü basın açıklaması

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yılı nedeniye yazılı bir açıklama yaparak " Ülkü Ocakları İstiklal Marşımızda sözü geçen son Ocaktır" dedi.

MHP MİLLETVEKİLİ ERDEM, “KORUCULARIMIZ BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR”

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli’nin talimatları ile Malatya’da MYK Üyesi Erol gül ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

MÜSİAD Başkanı UZUN'dan İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 14897 haber.