Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAŞKAN YANILMAZ BİR ÖDÜL DAHA ALDI

Ülke TV ile Spor ve Spor dergisinin geleneksel olarak düzenlediği "4. Sporun Devleri Buluşuyor" ödül töreni, Ankara'da yapıldı.

Otizm Farkındalık Ayı

Günümüzde otizmin tek tedavisinin, erken tanı ve yoğun özel eğitim olduğunu dile getiren Telepati Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu ve aynı zamanda özel eğitim uzmanı olan Fasih KARAKAYA Otizm Farkındalık ayı kapsamında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Müsteşar Tekin, Mersin’de il millî eğitim müdürleriyle bir araya geldi

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, "Nisan ayı içerisinde hem okul türleri itibariyle hangi okulların sınavla öğrenci alacağını, hangi okulların mahallinden yerleştirmeye esas olacağını kılavuzla birlikte ilan edeceğiz." dedi.

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projelerinden 4 Ödül

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 4 Okulumuz Başarılı Projeleri ile Ödül Aldı.

Açık Kapıda Mobil Uygulama Başladı

Kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin artırılması maksadıyla 81 İl Valiliğinde “Açık Kapı” projesi uygulaması planlanmış olup hali hazırda ilimizin de içinde bulunduğu 52 ilde faaliyete geçmiştir.

Bakan Yılmaz, Van’da eğitim değerlendirme toplantısına katıldı

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Yeni öğretmen alımı dönemini başlattık. 25 bin öğretmen ataması gerçekleştirilecek. Bunlardan bin öğretmeni de belki daha fazlasını, Van´a gönderme konusunda mutabakata vardık." dedi.

BAŞKAN YANILMAZ YOĞUN ANKARA PROGRAMINA BAŞLADI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ankara’da düzenlenecek bir dizi programa katılacak. Başkan Yanılmaz, temasları kapsamında Elazığ’a bir ödül daha getirecek.

İKİ İLÇEMİZE DAHA PARK

Elazığ Belediyesi büyükşehir mantığıyla şehrin dört bir yanında hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ELAZIĞLI YAZARLARA DESTEK

Elazığ Belediyesi şehrin kültür, sanat ve yazınsal yaşamına katkılarını sürdürüyor.

Liselere geçiş yönergesi hazırlandı

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmi ve özel ortaöğretim kurumlarına geçiş işlemleri ile ilgili usul ve esasları düzenleyen Ortaöğretime Geçiş Yönergesi hazırlandı.

Bursa Elazığlılar Derneği ve Grup Fırat’tan Muhteşem Organizasyon

Bursa' da 14 derneğin katılımıyla (Siirt-Ağrı-Iğdır-Kars-Şanlıurfa-Kahramanmaraş-Mardin-Bitlis-Bingöl-Van-Muş-Erzincan-Ardahan-Elazığ) düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Yöresel Lezzetler Şenliği kapılarını ziyaretçilere açtı.

AB’nin Vize Politikasında Değişikliğe Gitmesi Türkiye İçin Olumlu Bir Gelişme

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, AB’nin vize politikasında değişikliğe gitmesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı .

MHP’ye Büyük Katılım

Köy Korucuları Derneği MHP’ye Üye Oldu MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanlığında yapılan üye katılım töreninde 278 kişi üye oldu.

MALATYA ÜLKÜ OCAKLARI BASIN AÇIKLAMASI

Vatanın ve milletin bekası uğruna canından geçen Ülkü Şehidimiz Cengiz Baktemur ağabeyimizin kabrindeki bayrakların söküldüğünü öğrenerek Doğanşehir ilçemizde Şehidimizin kabrini ziyaret ettik.

BAŞKAN YANILMAZ: “15 TEMMUZ RUHU HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz ruhunun daima canlı tutularak, bu ruhun gelecek nesillere aktarılması gerektiğini kaydetti.

KIZILELMA (Turan’a Yolculuk ) tiyatro izleyicilerinden tam not aldı.

Çıra-i Osmanlı Tiyatro Atölyesi Genel Sanat Yönetmeni Mahmut Yıldırım’ın kaleme aldığı ve yönettiği KIZILELMA (Turan’a Yolculuk ) adlı tarihi müzikal oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Toplam 14907 haber.