Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Suriyeli çocukların eğitimine ilişkin idari personele farkındalık eğitimi başladı

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce, Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi kapsamında düzenlenen “İdari Personel Farkındalık Eğitimi” Antalya’da başladı.

Kaya Karakaya Fen Lisesi´nin Başarılı Öğrencilerinden Müdür GÜRTÜRK´e Ziyaret.

Antalya’da yapılan 49. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında Biyoloji Dalında Türkiye 1. olan Kaya Karakaya Fen Lisesi öğrencisi Tarık Alparslan AYGEN ile Fizik Dalında Türkiye 2. Olan Ömer Faruk BİLHAN okul müdürü Yadin ÇELİK ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK’ü ziyaret ettiler.

BAŞKAN YANILMAZ’IN 1 MAYIS MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Yanılmaz, “Biz ki, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz” dedi.

BİNGÖL’DEN AVŞAR’A ZİYARET

Türkiyenin en prestijli ödülü olan Fair Play ödülünü alan İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde görev yapan Dr. Öğretim Görevlisi Hülya Bingöl, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı makamında ziyaret etti.

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, Berat Kandili Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Berat Kandili Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

BELEDİYEDEN BİR İLK DAHA BELEDİYE KONSERVATUARINDAN NOTA SESLERİ...

Elazığ Belediyesi sosyal ve kültürel anlamdaki yenilikleri şehrimiz insanıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Konservatuarı Türk Müziği Korosu çalışmalarına başladı.

SİTE AİLESİ OLARAK, BERAT KANDİLİNİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Köşe Yazarımız Numan Aladağ'ın kaleminden; "Cenab-ı Allah bizleri, böyle mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine, bilik-beraberlikten ayırmasın. “AMİN”

AVŞAR’IN KANDİL MESAJI

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Avşar, mesajında ;

MÜSİAD Başkanı Uzun’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Hasan Uzun, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

FESTİVAL HEYETİNDEN BAŞKAN YANILMAZ’A ZİYARET

“Elazığ Kahve ve Çikolata Festivali” tertip komitesi Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Harran Belediye Başkanı'nın, Cuma mesajı

Aziz Türk Milleti, Sevgili Harranlılar! Cumanız Mübarek Olsun

ARKEOGLAR HARPUT’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Elazığ Belediyesi ve Çekül Akademi işbirliği ile " Kültürel ve Kentsel Mirası Korumada Yetkinlik" eğitim programı için şehrimize gelen uzmanlar bugün de Harput ve Ulukent Mahallesi’nde incelemelerde bulundular.

Örnek Çalışmalar Paylaşım Günleri ve Beyaz Bayrak Dağıtım Programı Gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülmekte olan “Örnek Çalışmalar Paylaşım günleri Elazığ-2018” programı bugün gerçekleştirildi.

Bakan Yılmaz, "İleri Teknoloji Okulları Tanıtım Programı"na katıldı

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul’da "İleri Teknoloji Okulları Tanıtım Programı"na katıldı

KÜLTÜREL VE KENTSEL MİRASI KORUMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediyesi ve Çekül Akademi işbirliği ile " Kültürel ve Kentsel Mirası Korumada Yetkinlik " eğitim programı düzenlendi.

TFF Yönetim Kurulu Kararını Açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaptığı toplantıda 19 Nisan 2018 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçı ile ilgili kararını verdi.

Toplam 14899 haber.