Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MHP Milletvekili Adayı Fendoğlu, ziyaretlere başladı

MHP(Malatya Milliyetçi Hareket Partisi ) 1'inci sıra Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, esnaf ziyaretlerine başladı.

CAMİ VE TÜRBELER GÜL KOKUYOR

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla şehirde bulunan cami, mescit ve türbelerin temizliğini günlük belirli periyotlarla gerçekleştiriyor. Vakit namazı aralarında belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında cami halıları yıkanıyor ve ardından gül kokuları sıkılıyor.

ANTALYA RAMAZAN GECELERİNDE ELAZIĞ RÜZGÂRI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinliklerinin dün akşam ki konuğu Elazığ Belediyesi Kürsübaşı Ekibi oldu.

Bakan Yılmaz: Türkiye´deki Suriyelilerin okullaşma oranı yüzde 63´e yaklaştı

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Suriyeli öğrencilerin Türkiye´deki okullaşma oranının yüzde 63´e yaklaştığını bildirdi.

Öğretmenlerin mesleki çalışma programı hazır

Millî Eğitim Bakanlığı, okulların tatile girmesinin ardından yaklaşık 1 milyon öğretmene yönelik düzenlenecek mesleki eğitim programının detaylarını belirledi.

MHP ADAYLARINDAN BAŞKAN YANILMAZ’I ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver ile 27. Dönem Elazığ Milletvekili Adayları Oğuzhan Demir, M. Fahir Şaşmaz, Orhan Özbey, Mesut Aksan ile Sami Selen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Elazığ Bilim Ve Sanat Merkezi öğrencimiz Serra Bostan Türkiye 2. oldu.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün Çorum Belediyesinin katkıları ile düzenlediği bu yıl ki konusu "Centilmenlik ve Diğergamlık" olan geleneksel resim yarışmasında öğrencimiz Serra Bostan Türkiye 2. oldu.

DEV EKRANDA MİLLİ HEYECAN

Turkish Airlines Euroleague Final Four’da Fenerbahçe - Real Madrid Basketbol final maçı Elazığ Belediyesi tarafından kurulan dev ekranla izlendi.

Başkan Hasan Uzun,MÜSİAD Yalnızca Bir Sermaye Platformu Değil

Başkan Hasan Uzun; “MÜSİAD, bir sermaye platformu olmasının yanı sıra aynı zamanda düşünce kuruluşu gibi de hareket eden, sosyal ve kültürel derinliğe sahip köklü bir yapıdır.

CİP MESİRE ALANINDA RAMAZAN BEREKETİ

Şehrin yeni yıldızı Cip Barajı Mesire Alanı, yeşille iç içe manzarası ve doğa harikası güzelliğiyle iftarını açmak isteyen hemşerilerimizin akınına uğruyor.

Vali Sayın Çetin Oktay KALDIRIM'ın ''19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'' Mesajı

Tarih boyunca devletlerin kaderini tayin eden önemli dönüm noktaları vardır. Yurdumuzun dört bir yandan işgal altına alındığı ve vatanın işgalci güçler tarafından taksim edildiği bir dönemde 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlatılan bağımsızlık mücadelesi Türk tarihinin en önemli dönüm noktasıdır.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayınladığı mesaj ile kutladı.

Başkan Akgün’ün, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimize ecdadın, duyduğu o büyük güvenin önemli bir göstergesidir” Dedi.

Mor Reyhan İçin Kurutma Tesis Kuruluyor

Türkiye bitki çeşitliği kategorisinde Coğrafi İşaret Belgesi alan ilk ürün olan Arapgir’in Mor Reyhanı için kurutma tesisi kuruluyor.

İFTAR ÇADIRINDA RAMAZAN BEREKETİ

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'na kurulan ve her gün binlerce vatandaşımızı aynı çatı altında buluşturacak iftar çadırında, Ramazan ayının ilk iftarı açıldı.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den Ramazan-ı Şerif Açıklaması.

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Ramazan-ı Şerifi Ciğerimiz yanık halde Karşılıyoruz.” Dedi.

Toplam 14907 haber.