Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Avşar, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Yolu Yolumuzdur”

Avşar,”15 Temmuz darbe teşebbüsü sadece iktidarla değil aynı zamanda millî iradeye karşı yapılmıştır.

BAŞKAN UZUN;15 TEMMUZ ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ DERSİDİR

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Türk Milleti’nin, devletin ve ülkenin birliğini bozacak hiçbir girişime müsaade etmeyeceğini, 15 Temmuz’daki şanlı duruşun, bunu tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı.

Senai Demirci’den 15 Temmuz’un Bilinmeyen Öyküsü

Yazdığı kitaplar ve gerçekleştirdiği konferanslarla büyük kitlelere ulaşan Araştırmacı - Yazar Dr. Senai Demirci 15 Temmuz’un bilinmeyen öyküleri konferansıyla Elazığ’a geliyor. 

Başkan Polat 15 Temmuz Şehit Ailelerini Ve Gazilerini Ziyaret Etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında şehit olan Fuat Bozkurt ile Zekeriya Bitmez’in ailelerini, Gazi Enes Gün’ü evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Kavak Caddesi, Pırıl Pırıl Bir Hale Geliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kavak Caddesinde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Çınar, “Yeşilyurt’un Her Tarafında Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor”

Yeşilyur Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bostanbaşı Mahallesi ve Çırmıktı’da Devam Eden Çalışmaları İnceledi...

Belediye’den Şehir Hastanesine Yeni Alternatif Yol

Şehrin gelişimi ve değişimine öncülük eden Elazığ Belediyesi kısa bir süre sonra hizmete sunulacak olan Şehir Hastanesi’ne gidilen yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Adem İkinci Yaz Kampı Etkinliklerle Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'nin çocuklar için düzenlediği ikinci yaz kampı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Uyarı

Elazığ Belediyesi, belediye başkanı ve idarecilerin adını kullanarak yardım topladıklarını ifade eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hakkında Bilinmeyenler

Yaz aylarında piknik, gezi gibi aktivitelerimiz artmasıyla kırsalda geçirdiğimiz süreçte kene ısırması, en önemli endişemizden birisi olmuştur.

Kirli hava beyni etkiliyor!

Sadece doğru ve dengeli beslenme, yaşam alışkanlıkları değil, soluduğumuz hava da beyin gelişimini ve beyin sağlığını etkiliyor.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ SPOR SALONU AÇILIYOR

ŞEHRİN IŞIĞI DOĞUDAN YÜKSELİYOR Elazığ Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesi’nde yaptırılan bin kişi kapasiteli “15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu” 15 Temmuz Pazar günü saat 18.30’da açılıyor.

Bakan Selçuk, görevi selefi Yılmaz’dan devraldı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ilk Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, görevi İsmet Yılmaz´dan devraldı.

Avşar,'Af Konusu Sosyal Ve Toplumsal İhtiyaçtır'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, af konusunda gerekli girişimlerin Genel merkez tarafından yapıldığına dikkat çekerek,"kader kurbanlarına af çıkarması talebimiz devam edecektir. Bu konu hakkında kararlıyız" ifadelerini kullandı.

MÜSİAD ELAZIĞ ŞUBESİ KABİNE AÇIKLAMASI YAYINLADI

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineye ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Toplam 14987 haber.