Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

“Mavi Gözlü Küçük Dev” Şiir Kitabı Yayınlandı

Haber & Haber Yorum Malatya İli Maarif Müfettişi Rauf KARAKURT’un “Mavi Gözlü Küçük Dev” isimli şiir kitabını bir solukta okuduktan sonra, döne döne, satır aralarında onun, duygularını, değerleriyle temeyyüz etmişliğin güzelliklerini anlamaya çalışırken; edebiyatçıların, şairler ve şiirle alakalı sözlerini, yazdıklarını hatırlamaya çalıştım, hatırladıklarımı derin derin düşündüm…

EKG Derneği Başkanı AKGÜN, Fransa’yı kınadı…

EKG Derneği Başkanı AKGÜN; “Fransa’da Kur’an-ı Kerim için yapılan hadsiz kampanyayı şiddetle kınıyor, akıl ve mantık sınırlarına davet ediyoruz.” Dedi.

EBA’da 300 infografik, öğretmen ve öğrencilerin hizmetinde

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce hazırlanan ve EBA’da yayımlanmaya başlanan infografikler, öğretmen ve öğrencilerin hizmetine sunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzden Anneler Günü Programı

Anneler Günü münasebeti ile Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK tarafından Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan bayan personeller için Anneler Günü Programı düzenledi.

Gören, TSO’yu Ziyaret Etti

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde,MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya Milletvekili A.Adayı İzzet Gören TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.

GÖREN DOĞANŞEHİR TEŞKİLATIYLA BİRARAYA GELDİ

GÖREN, "HEDEFİMİZ MALATYA'DA BAŞARILI OLMAKTIR"

Başkan Uzun: Fransa’daki Bildiri Provokatif, Çirkin ve Alçak Bir Girişimdir

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Fransa’da Kur’an-ı Kerim’den bazı ayetlerin çıkarılmasına yönelik gerçekleştirilen bildiri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Öğretmen performans sistemi bu yıl uygulanmayacak

Millî Eğitim Bakanlığınca, öğretmen performans sistemi, üniversitelerden gelen görüşlerin gelmeye devam etmesi ve konuya ilişkin analiz çalışmalarının sürmesi nedeniyle bu yıl uygulamaya geçmeyecek.

ROBOT ATÖLYESİ-ROBOTİK EĞİTİM KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Elazığ Belediyesi ve Akıncılar Derneği işbirliği ile hayata geçirilen Elazığ Genç Yaşam Merkezi bünyesindeki Robot Atölyesi-Robotik Eğitim Kursları için 3. Dönem başvuru süreci başladı.

MÜSİAD ELAZIĞ KONYA’DA TÜRKİYE –AFRİKA İLİŞKİLERİNİ KONUŞACAK

Elazığ Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği, MÜSİAD Konya Şubesinde Gerçekleştirilecek olan “Türkiye-Afrika Ekonomi Forumu” Programına Katılacak.

100. Yıl MTAL Öğrencileri 12. Uluslararası Robot Yarışmasında İlimizi Temsil Edecek

Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK ilimizi Sivas’ta yapılacak olan 12. Uluslararası Robot Yarışmasında temsil edecek olan 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ziyaret etti.

“MAMURAT'ÜL-AZİZ ŞEHRİ MAMUR HALE GETİREN YANILMAZ'A TEŞEKKÜRLER"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Canan Karatay, Elazığ Belediyesi anı defterini imzalarken duygu dolu anlar yaşadı.

YÜKSEL, “MHP TÜRK SİYASİ HAREKETİNDE VAR OLAN BİR PARTİDİR”

YÜKSEL, 'MHP TÜRK SİYASİ HAREKETİNDE VAR OLAN BİR PARTİDİR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “24 Haziran Seçimleri Manifestosu"nu açıklad

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda AK Parti İstanbul Olağan 6. İl Kongresi'ne katılarak "24 Haziran Seçimleri Manifestosu"nu ilan etti.

USLÜP ÇALIŞTAYI VE İCAZET PROGRAMI

limizde Altı yıldır Faaliyet gösteren Evrensel Kur’an İlimleri Derneği ( EKİDER ), Hafızlıklarını Tamamlamış 35 Genç Hafız için Yakup Kılıç Kapalı spor salonunda Bir icazet Merasimi gerçekleştirdi.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den, Taziye Mesajı

Tem-Sen Onursal Genel Başkanı Emekli Maarif Müfettişi Mehmet PINARDAĞ’ın eşi Hakka Yürüdü.

Toplam 14897 haber.