Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den, Taziye Mesajı

Tem-Sen Onursal Genel Başkanı Emekli Maarif Müfettişi Mehmet PINARDAĞ’ın eşi Hakka Yürüdü.

Bakan Tüfenkci: Çifte Vergilendirme Önlenecek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye-Irak 18. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısı gerçekleştirdi.

DÜNYACA ÜNLÜ İKİ GURURUMUZ HEMŞERİLERİMİZLE BULUŞTU

Elazığ Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen iki başarılı hemşerimiz Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay ile Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu Elazığlılar ile buluştu.

ELAZIĞ EKONOMİ PLATFORMU DÖNEM BAŞKANI KAMAÇ OLDU

Elazığ Ekonomi Platformu Toplantısı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Ev Sahipliğinde gerçekleşti.

Murat Beytekin Malatya’dan AK Parti’den Aday Adayı Oldu.

Murat Beytekin Malatya’dan AK Parti Milletvekilliği aday adaylık başvurusu yaparken “Hizmet Davasında Bir Neferim” dedi.

PROF. DR. NURAN YAZICIOĞLU PARKI AÇILDI

Elazığ Belediyesi tarafından Ataşehir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve dünyaca ünlü Kardiyoloji Uzmanı hemşerimiz Prof. Dr. Nuran Yazıcıoğlu'nun isminin verildiği Park düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ak Parti Aday Adayı halise ÇAKMAK Palu Teşkilatını Ziyaret etti…

Ak Parti Aday Adaylarından Halise ÇAKMAK Teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor…

ESKİ BAŞKAN ŞEKERDAĞ’DAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Elazığ TSO’da uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyeliği ve iki dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Ali Şekerdağ, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ı makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu…

Fendoğlu Aday Adaylığını Açıkladı

FENDOĞLU,MEMLEKETİME HİZMET ETMEK AMACIYLA TALİP OLDUM

MHP Kadın Kollarından ‘Türkçülük günü’

3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından etkinlik gerçekleştirildi.

Nahit Ergene İlkokulu'nda Kütüphane Açılışı...

Elazığ Her Yerde Okuyor Kampanyası çerçevesinde Nahit Ergene İlkokulunda hazırlanan kütüphanenin açılışı bugün gerçekleştirildi.

Eğitim 2023 Derneği Genel Başkanı ve Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No’lu Şube Başkanı Ertekin Engin MHP'den Aday Adayı

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Aday Adaylığı için şube başkanlığından istifa eden Ertekin Engin, MHP Ankara 3. Bölge Milletvekilliği için başvurusunu yaptı.

Uzun NİSAN Ayı SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

2018 yılı nisan ayı SAMEKS verileri İstanbul’da açıklandı. Belirtilen verilere göre mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış SAMEKS Bileşik Endeksi, bir önceki aya göre 0,9 puan artarak 53,7 değerine yükseldi.

Avşar, 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü Kutladı

3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , “Türk Milleti’nin maddi ve manevi varlığına kast edenlere karşı gösterdiği anlamlı duruşun başlangıcı olan bu kutlu tarihin, 74. yıldönümünü kutluyorum” dedi.

EVRENSEL KUR’AN İLİMLERİ DERNEĞİNDEN ANLAMLI BİR PROGRAM.

Beş yıldır Şehrimizde Kendi imkanları ile Kur’an Hafızlığı Eğitimi veren Evrensel Kur’an ilimleri Derneği ( EKİDER ) Afganistanda Amerika Tarafından Şehid Edilen yüzbir Hafız Anısına, Dernek Bünyesinde Hafızlığını Tamamlamış otuz Genç Hafız İçin İcazet Merasimi Tertipleyecek.

Suriyeli çocukların eğitimine ilişkin idari personele farkındalık eğitimi başladı

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce, Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi kapsamında düzenlenen “İdari Personel Farkındalık Eğitimi” Antalya’da başladı.

Toplam 14898 haber.