Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kadınlardan Maski’ye Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın düzenlediği gezi programları kapsamında Malatyalı kadınlar MASKİ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Mesut Özil Halı Saha Spor Kompleksi Hizmete Giriyor

Dünya Kupasından sonra Alman medyası ve taraftarlarından gördüğü yoğun baskılardan sonra Almanya Milli Takımını bırakma kararı alan, kararlı duruşu ve cesaretli sözleriyle büyük takdir toplayan Mesut Özil’in adı verildi.

Hacı adaylarına enfeksiyon uyarısı!

İbadetini gerçekleştirmek üzere kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adaylarının olası enfeksiyon hastalıklarına karşı tedbir alması önem taşıyor.

Yarın Dünya Hepatit Günü Kayıp hepatitli kalmasın

28 Temmuz, Dünya Hepatit Günü olarak kabul ediliyor.

Hepatit C Tarihe Karışacak!

Sinsi ilerlediğinden kolay fark edilemeyen Hepatit C, tedavi edilmediği takdirde siroz ve karaciğer kanserine neden olabiliyor.

Çalık; “Muhalefet partileri genel başkan ararken, biz Meclis’ten bir çok yasayı çıkardık”    

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Muhalefet partileri ‘Sağım, solum, önüm, arkam sobe kim Genel Başkan’ arayışları içerisindeyken, biz birçok yasamızı Meclis’ten çıkarmış vaziyetteyiz.

Kent Konseyi Malatyalı Şair ve Yazarları Tanıtmaya Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu’nun düzenlediği “Bir Şair Bir Yazar Buluşması” programının bu haftaki konuğu Şair-Yazar Yusuf Konak oldu.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genelbaşkanı Selim Apohan 24 Temmuz Basın Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı. 

Gümüş, “Battalgazi’de, Vizyon Sahibi Yöneticilerin Yapabileceği İşleri Gördük”

Star Gazetesi Yazarı Kemal Gümüş, Akşam Gazetesi Yazarı Murat Çetin ve Yeni Şafak Gazetesi Muhabiri Çağlar Çağatay, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi.

Kadın Meclisinden “Çocuk İhmali ve İstismarı” Semineri

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bayanlara, çocuk ihmali ve istismarı ile ilgili yanlış bilinenler ve gerçekler anlatıldı.

Başkan Çınar, “İlçemizdeki Mutlu Yaşam, Huzur ve Güvenden Kaynaklanıyor”

Yeşilyurtlu hemşerilerimize yaşatmak adına farklı noktalara yerleştirdiğimiz 335 kamerayla ilçemizdeki huzur ve güven ortamını ileriye düzeye çıkarttık.

Başkan Yılan'dan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yanılmaz Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Karaduman: Medya’da Mesleki Düzenleme Yapılmalı  

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Türkiye’nin yeni yönetim sistemine geçişi ile birlikte, medya alanında yıllardır dile getirilen mesleki düzenlemenin gerçekleşmesini istedi.

Büyükşehir Belediyesinden Kurban Kesim Kursu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, üzücü olayların aza indirilmesi için “Büyükbaş ve küçükbaş sertifikalı kurban kesim kursu” düzenleyecek.

Toplam 15012 haber.