Bölge

Bölge Haberleri

Başkan Gürkan, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan; Şehit Yakınlarına ve Gazilerimize Sahip Çıkmak Milli Bir Vazifedir

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor.

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Bisiklet Turu Yapıldı.

Ak Parti Mahalle Başkanları, Battalgazi’deki Yatırımları İnceledi

AK Parti Mahalle Başkanları, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla ilçede hayata geçirilen, yapımı devam eden ve yapılması hedeflenen proje alanlarını gezdi.

Battalgazi Belediyesi Tanıtım Standı Açtı

Battalgazi Belediyesi tarafından, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Arslantepe Höyüğü'nün daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla Malatya’da düzenlenen "Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması" kapsamında tanıtım standı açıldı.

Elektrikçiler Odası Üyeleri İstişare Toplantısı Yaptı  

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İbrahim Halil İçen, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sorunlarımızı çözmeye gayret edeceğiz” dedi.

Yabancı Ülke Temsilcilerinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşmaları etkinliklerine katılmak amacıyla ilimize gelen İran, Bangladeş, Filistin, Güney Sudan Büyükelçisi ile Belize İstanbul Fahri Konsolosu, Paraguay Büyükelçi Ateşesi, Kadadağ Büyükelçi Müsteşarı, Arjantin Büyükelçi Müsteşarı, Kazakistan Müsteşarı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Maski Genel Müdürü Mert’ten, Arguvan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Arguvan İlçesi’nde yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yılın Ahisi Vefat etti

Yılın Ahisi Vefat etti Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından2009 yılında Yılın Ahisi seçilen Ayakkabıcı Hüseyin Toper 90 yaşında hayatını kaybetti.

Şehit ve Gazi Derneklerinden Vali Baruş’a Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, Malatya’da faaliyet gösteren Gazi ve Şehit Aileleri Derneklerinin Başkan ve üyeleri Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Başkan Güder’den Eskkk Başkanı Evren’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ahilik Haftası ve geçtiğimiz aylarda Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden başkanlığa seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.

Fırat Edaş, Malatya’yı Yatırımlarıyla Aydınlatıyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.(Fırat EDAŞ), Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde toplam 40 ilçede yaklaşık 1.2 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Başkan GÜDER, Yarınlarımızın Teminatı Gençlerle Buluştu

AK Parti İl Gençlik Kolları ve AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programına katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimiz ile her buluşmamızda, her sohbetimizde hamdolsun bu ülkenin geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor” dedi.

Doğanşehir’de ve Mahallelerde Çalışmalar Devam Ediyor

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlar ile sohbet ediyor.

Doğanyol’da Hizmetlerimiz Devam Edecek

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay Doğanyol İlçesine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı beraberinde AK Parti İlçe Başkanı, Meclis Üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı ve muhtarlarla birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan Güder, Yarınlarımızın Teminatı Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimiz ile her buluşmamızda, her sohbetimizde hamdolsun bu ülkenin geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor” dedi.

Maski Genel Müdürü Mert’ten, Doğanşehir’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Doğanşehir İlçesi’ni ziyaret ederek, Doğanşehir Belediye Başkanı DuraliZelyurt ve mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi.

KADEM Malatya İl Temsilciliğinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya İl Temsilcisi Mehtap Pekel ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

KAE Glütensiz Bisküvi Tesisi Açılışı Gerçekleşti

Malatya Kayısı Araştırma Enstitüsü tarafından çölyak hastaları için kayısı çekirdeğinden ve dut meyvesinden üretimi gerçekleştirilecek olan tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Turizm Çalışmaları Meyvelerini Vermeye Başladı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), TRB1 Bölgesine (Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli) yönelik turizm faaliyetlerini planladığı program çerçevesinde sürdürüyor.