Bölge

Bölge Haberleri

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na zor soru!

Malatya mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan YPG'ye sahip çıkan Kılıçdaroğlu'na sert çıktı ve "Bay Kemal bu katil sürüsünü kanarya severler derneği gibi mi görüyor? Bu örgütün ülkemizdeki eylemlerinden de mi haberin yok?" dedi.

Avşar, ‘Cumhur İttifakı Adayları Etrafında Kenetleneceğiz’

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve yönetiminin Orduzu’da düzenlediği mahalle toplantısına katıldı.

Hz. Peygamber Döneminde Hz. Ömer

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen İslam Tarihi dersleri devam ediyor.

Fendoğlu Kuluncaklıların sesi oldu

MHP Malatya Milletevkili Fendoğlu; “Kuluncak ilçemizde birçok noktada sulama suyu problemi ve içme suyu sıkıntısı vardır.

AK Parti olarak 31 Mart'ta ipi göğüslemek istiyoruz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimin önemine değinerek, AK Parti olarak yerel seçimde ipi göğüslemek istediklerini söyledi.

Vali Baruş Siyasi Parti Temsilcileri İle Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirdi

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde, sırasında ve sonrasında alınması gereken tedbirler ile ilgili görüşmek üzere Vali Aydın Baruş Başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

MTSO Ur-Ge Projeleri İle Firmaların Büyümelerine Destek Oluyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Projesi (UR-GE) kapsamında Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren makine sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

Malatya’ya ve Ülkemize Güzel Hizmetler Üretmenizi Diliyorum

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde Genel Sekreter Cemal Nogay ile birlikte MÜSİAD Malatya Şubesini ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Başkan Gürkan, 'Kültür Ve Sanat Ülkenin Beka Meselesidir'

BAŞKAN GÜRKAN, MALATYA MUSİKİ CEMİYETİ SANATÇILARI İLE BİRARAYA GELDİ

2018 yılı içerisinde 1942 sokak hayvanının bakımı yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Doğal Yaşam Parkı ve Hayvan Barınağında 2018 yılı içerisinde 1942 sokak hayvanının bakımı yapıldı.

Fendoğlu'ndan TSO'ya Ziyaret

Fendoğlu'ndan Malatyalı sanayicilerimizin her zaman yayındayım MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın

Vali Aydın Baruş’un başkanlığında “Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin Oluşturulması”  ile ilgili toplantı yapıldı.

Lezzet Evi Açıldı

Malatya’da kadınlar aktif olarak iş hayatına atılmaya devam ediyor.

Malatya Kayısısı Brüksel’de

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambers) Olağanüstü üyeler toplantısına katıldı.

İspendere İçmeleri, Türkiye’de Örnek Bir Merkez Olacak

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İspendere İçmeleri’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Gürkan, Mafsad Yönetimi İle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sivil toplum kuruluşlarına yönelik yaptığı ziyaret kapsamında Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) Başkanı İnan Orhan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

MTÜ ilk eğitim protokolünü sağlık alanında imzaladı

Rektör Prof. Dr. Karabulut, “Bu eğitim protokolü, üniversitemizin sağlık alanındaki akademik çalışmalarının ilk adımı oldu”

Başkan Polat, Turgut Özal Anı Evi ve Araştırma Merkezini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kerpiç Evler’de hazırlıkları devam eden Turgut Özal Anı Evini ziyaret etti.