Bölge

Bölge Haberleri

Maski Ekipleribayram Tatilinde Hizmet Vermeye Devam Edecek

(MASKİ) Genel Müdürlüğü bayram tatili süresinde, içmesuyu ve kanalizasyon ekipleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar 9 günlük bayram tatilinde ALO 185 Çağrı Merkezi’ne ulaşabilirler.

Ayakkabı ve saraciye sektöründe verim artışı Alman modeli ile olacak

Ayakkabı ve saraciye ihracatçıları verimliliği arttıracak URGE Projesinde buluşuyor!

Kahtalı, "Halkımızın sağduyusu oynanan oyunu bozacak"

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Türkiye'nin ekonomik krizi atlatacağını ifade etti.

MHP'li Fendoğlu: Kardiyoloji hastanesinin yapılmasını hızlandıracağız

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji anabilim dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir ve çalışanlarını ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı,

Kuluncak’a Soğuk Hava Deposu Ve Kayısı Çekirdeği Kırma Eleme Tesisi Yapılıyor

Başkan Polat: Kuluncaklı çiftçilerimiz gelecek yıl kayısı başta olmak üzere ürettikleri her gıdayı rahatlıkla istedikleri gibi işleyip saklayabilecekler.

Hes Santralinin Temeli Atıldı

Malatya’ya hayırlı olsun

MASKİ, Şehrin Anjiyosunu Çekiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehrin kanalizasyon hatlarını kanal görüntüleme robotu ile inceleme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 4 yılda 226 kilometre hat temizlemesi ve görüntülemesi yaptı.

Uluslararası Kervansaray Buluşmaları’nın 10’uncusu Gerçekleştirilecek

Battalgazi Belediyesi tarafından Uluslararası Kervansaray Buluşmaları Melita’dan Battalgazi’ye Tarih-Arkeoloji-Kültür Sanat Günleri’nin 10’uncusu gerçekleştirilecek.

4 Yılda Sulamaya37.5 Milyon Tl Maliyetinde Yatırım

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,Tarımsal ve Hayvansal Sulama - Gölet yapımı için projeler hazırladı.

Fırat Edaş’ Tan Yazıhan’a 4.2 Milyon Tl’lik Dev Yatırım

Malatya’da yenileme ve yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Yazıhan ilçesinde planladığı 4.2 milyon TL’lik dev yatırımı hayata geçiriyor.

Başkan Gürkan, Azerbaycan’da

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Azerbaycan Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü dolayıysa Azerbaycana Gitti.

Polat: Gelişime Katkı Sağlayacak Her Yol Projesini Hayata Geçiriyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Şehit Hikmet Özdemir Caddesi ile Köprüağzı Caddesini birleştiren noktada kavşak çalışmaları kapsamında üç yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi 30 Sokakta Asfalt Çalışmasını Sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından altyapısı biten ve kaldırım düzenlemesi yapılan mahallelerde sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bahri’nin Altyapısı Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçesi Bahri Mahallesi’nde 5,7 milyon TL değerindeki 47 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladı.

Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Mardin’li Öğrencileri Ağırladı

Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı, gezi, gözlem ve inceleme ziyareti için Mardin’den Malatya’ya gelen öğrencileri ağırladı.

Hamidiye- Mollakasım- Hıroğlu İçmesuyu Altyapısı Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Hamidiye- Mollakasım- Hıroğlu İçmesuyu Altyapısı Yenilendi

Otomatik Ödeme Talimatı İle Hızlı Ödeme 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü vatandaşlara faturaödeme kolaylığı sağlıyor.

Kurban Kesim Kursu Başvuruları 31 Temmuz’da Sona Eriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, üzücü olayların aza indirilmesi için “Büyükbaş ve küçükbaş sertifikalı kurban kesim kursu” düzenleyecek.

Başkan Çınar, İl Müftüsü Ümit Çimen’i Makamında Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile gerçekleştirilen ‘Kurbanını Paylaş-Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına kurban bağışında bulunarak destek oldu.

Toplam 4611 haber.