Bölge

Bölge Haberleri

Vali Aydın Baruş'un Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Her yeni yıl başarı ve mutluluk yolunda umutlarımızın tazelendiği yeni bir başlangıçtır.

Kuru Kayısı Üretimi ve Pazarlanmasında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Malatya Valiliği ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü işbirliği ile düzenlenen "Kuru Kayısı Üretimi ve Pazarlanmasında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu toplantı gerçekleşti.

Çalık: 'Sağlık yatırımları şehir hastanesi kompleksine dönüştü'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya’ya kazandırılan sağlık yatırımlarının şehir hastanesi kompleksine dönüştüğünü kaydetti.

Ezginin Günlüğü Grubu Malatyalı Hayranları İle Buluştu

Tarihi BeşkonaklarHanzade Konağı’nda Türkiye’nin sevilen müzisyen grubu Ezginin Günlüğü Malatyalı hayranları ile bir araya geldi.

Tahtalı Hamam Müzesi, Büyük Mustafa Paşa Mahallesi’ne Değer Kattı

Bir zamanlar madde bağımlılarının mekanı haline gelen ve Büyük Mustafa Paşa Mahallesi sakinlerini tedirgin eden Tahtalı Hamam, Hamam Müzesi olarak hizmete sunulması ile birlikte mahalleye değer katıyor

Kayısı konusunda Tematik alan çalışması yapacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Kayısı ve Ürün Geliştirme Uygulama Araştırma Merkezi’nin kuruluş kararını almasının ardından “Kuru Kayısı Üretimi ve Pazarlanmasında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu bir toplantıya ev sahipliği yapılacak.

Çocuklarımızın Hayallerine Kavuşması Her Şeyden Kıymetlidir

ÇOCUKLARIN MAÇ İZLEME HAYALİ BAŞKAN ÇINAR’IN TALİMATIYLA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Başkan Ayğün'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Engelli Kardeşlerimizin Yaşamlarını Kolaylaştırıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kernek Külliyesi altında hizmet vermeye başlayan Engelli Araç Tamir Atölyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Öğretmenler Günü paneli

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Öğretmenler Günü nedeniyle “2023 Vizyonunda Öğretmen ve Eğitim” konulu bir panel düzenlendi.

Muhtarlarımız Devletimizin Kilit Mekanizmasıdır

Vali Aydın Baruş, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde yaşayan vatandaşların sorunlarının tespit edilmesi, yapılacak hizmetlerin hızlı ve aksamadan kaliteli bir şekilde sunulması, mevcut sorunların belirlenerek en seri şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla Yeşilyurt ve Battalgazi muhtarları ile toplantı düzenledi.

Gürkan, Battalgazi Belediyesi Çalışanları Tarafından Alkışlarla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterilen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi’ne gelişi esnasında kurban kesilerek ve Battalgazi Belediyesi çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı. Başkan Gürkan, çalışanlarla tek tek tokalaşarak, tebrikleri kabul etti.

Fendoğlu, ' Türkeş Engin bir gönül ve ülkü insanıydı.'

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET CELAL FENDOĞLU “BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN 101. DOĞUM YIL DÖNÜMÜ MESAJI”

Başkan Avşar,Başbuğ Alparslan Türkeş’in 101. Doğum Yıl Dönümü Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar “Başbuğ Alparslan Türkeş’in 101. Doğum Yıl Dönümü Mesajı”

Rektör Kızılay ve Öğrenciler Çorba Çeşmesinde 

İnönü Üniversitesi tarafından merkez kampüs Bilgeler Yolu girişine yaptırılan Çorba Çeşmesi öğrencilerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarının planlı ve koordineli bir şekilde yapılması için hazırlık toplantısı yaptı.

Kodlama Kulübü İzmir’de Robot Yarışmasını Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kodlama Kulübüne katılan;

Sosyal Yaşam Merkezi, Türkiye’deki Sayılı Merkezler Arasında

Malatya’ya önemli hizmetler kazandıran Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin vatandaşların hizmetine biran önce sunulması için çalışmaları yakından takip ediyor

Avşar, İlçe Başkanları İle İstişare Toplantısı Yaptı

AVŞAR, BATTALGAZİ VE YEŞİLYURT ADAY ADAYI BAŞVURULARI BAŞLADI