Bölge

Bölge Haberleri

2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri Start Aldı

Malatya’nın kültür, sanat ve turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve Malatya’nın özellikle gastronomi alanında tanıtımının yapılması amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi KÜLTÜR A.Ş organizesinde gerçekleştirilecek olan 2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri 23 Mart Çarşamba günü düzenlenen tenis turnuvası ile start aldı.

Büyükşehir Belediyesinden 4-6 Yaş Grubundaki Çocuklara Psiko-Motor Eğitimi

Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezinde Çocuklar Fiziksel Ve Zihinsel Kazanımlarını Artırıyor

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer, Avrupa İkincisi Oldu

Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Milli Boksör'ümüz Gizem Özer, Avrupa ikincisi oldu.

Okullararası Oryantring Türkiye Şampiyonası Malatya’da Yapıldı

GÜRKAN: Bu Spor Dalının Gelecekte Sporcularımızın Yön Bulma Olgusuna Katkı Yapacağına İnanıyorum

Başkan Gürkan, YİMPAŞ Binasında İncelemelerde Bulundu

Çalışmaların sürdüğü YİMPAŞ binasında incelemelerde bulunan Başkan Gürkan, Kurban Bayramından Sonra Alışveriş Merkezi Kısmının Açılması Planlanıyor.

Başkan Güder, Öğrencilere Eğitim Seti Hediye Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesindeki öğrencilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan öğrencilere deneme seti hediye etti.

Vali Baruş Malatya Eğitim Vakfı’nı Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Malatya Eğitim Vakfı’nı (MEV) ziyaret ederek yapılan eğitim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Malatyalı Şairlerden ‘Kahramanlık’ Konulu Şiir Dinletisi

Malatya Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu, “Kahramanlık” konulu bir şiir dinleti programı düzenledi.

Vali Baruş, Yakınca ve Hamidiye Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, başta asayiş olmak üzere sağlık ve eğitim yatırımlarını, sağlık merkezi ve okul durumlarını ve diğer sıkıntıları dinlemek üzere mahalle muhtarlarını ziyaret edip sıkıntıları yerinde gözlemleyerek incelemelerine devam ediyor.

Başkan Sadıkoğlu, CEM Vakfı şehrimiz için denge unsurudur

CEM Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Şehrimizdeki toplumsal dengenin ve sosyal barışın sağlanmasında CEM Vakfı Malatya Şubesi’nin önemli bir rolü bulunuyor” dedi.

Aktif ve Sağlıklı Yaşlanma Paneli Düzenleyecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle MABESEM Konferans Salonunda ‘Aktif ve Sağlıklı Yaşlanma’ paneli düzenlenecek.

Battalgazi’de Ulu Çınarları Mutlu Eden Buluşma

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel programda Malatya Huzur evinde kalan yaşlılarla bir araya gelen Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında bir köprü görevi üstlenen büyüklerimiz bizim en kıymetli hazinelerimizdir” dedi.

MTÜ’de Tıp Bayramı Büyük Bir Coşku ile Kutlandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla planlanan ve hava muhalefeti nedeni ile ertelenen kutlama programı Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Rektör Yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekan ve Öğretim Üyeleri ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

Büyükşehir Dünya Down Sendromlular Gününü Etkinliklerle Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Down Sendromlular Spor Kulübü Derneği tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle Nikâh Sarayı’nda bir etkinlik düzenlendi.

Bu Zafer 107 Yaşında

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü münasebetiyle Malatya Kent Konseyi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı işbirliğinde Mabesem Konferans Salonunda “Kahramanlık Türküleri” konseri düzenlendi.

Başkan Gürkan Malatya Mimarlar Odası Şubesini Ziyaret Etti

Malatya Mimarlar Odası Şubesini Ziyaret Eden Başkan Gürkan, ‘Şehrin Değerleriyle Şehri Yönetmek Bizim İçin Bir Şiardır’

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu ve İlçe Muhtarları Başkan Gürhan’ı Ziyaret Etti.

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu ve muhtarları kabul eden Başkan Gürkan, ‘Kırsal Mahallelere Önemli Yatırımlar Gerçekleştirdik’

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle Esenlik A.Ş Genel Müdürümüz Sn Ata Ünlü Gülenyüzler Cafe 'de Güler yüzlü dostlarımızla bir araya geldi.

Başkan Sadıkoğlu Esnafımız pandemide büyük yara aldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, göreve seçilen esnaf odası başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyor.

Toplam 4630 haber.