Bölge

Bölge Haberleri

Bakan ÖZER Erman Ilıcak Fen Lisesi Açılışında

Başkan Gürkan, “En Önemli Yatırım İnsana Yapılan Yatırımdır”

Sertifikalarını Başkan Gürkan’dan Alan Muhtarlar Kep Atıp

Malaya Büyükşehir Belediyesi, Turgut Özal Üniversitesi ve Kent Konseyi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Muhtar Akademisi’ne katılan muhtarlar için Nikâh Sarayında bir program düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen Muhtar Akademisi Sona Erdi

GÜRKAN: Demokrasi Bir Nehirse O Nehri Vücuda Getiren Muhtarlarımızdır

MABESEM’de Açılan Çağdaş Sanat Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Doğan Akbulut tarafından düzenlenen resim sergisi Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM)’de sanatseverlerle buluştu.

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Malatya İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve Battalgazi İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Nevra Yalçın’ı ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

‘İstiklal Yolu Mehmet Akif' Tiyatro Eseri Battalgazi’de Seyirci İle Buluştu

Kurtuluş Savaşı yıllarında maddi ve manevi zorluklarla mücadele eden ecdadımızın ortak duygusu, inancın sembolü, milletimizin diriliş destanı olan ve 12 Mart 1921 tarihinde TBMM’de milli marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Battalgazi’de “İstiklal Yolu Mehmet Akif” tiyatro oyunu seyirci ile buluştu.

Vali Baruş Hekime Kaldırılan El Lanetlenmelidir

Vali Aydın Baruş, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Malatya Tabipler Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı.

Başkan Sadıkoğlu: Fedakârca hizmet eden sağlık camiasının günü kutlu olsun 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Battalgazi’de Başarılı Karla Mücadele Çalışması

Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, dün gece başlayan kar yağışı sonrası toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek için kar yağışının ilk anından itibaren cadde, sokak ve kaldırımlarda özverili bir çalışma yürüttü.

Başkan Kaya'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Sağlık Çalışanlarımızın bu zor günlerde ülkemiz ve insanımız için gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür eder Tıp Bayramlarını kutlarız.

Büyükşehir Belediyesinden Kar Mesaisi

Meteorolojiden yapılan uyarı sonrasında gerekli bütün tedbirleri alan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafta sonu yoğun bir şekilde devam eden kar yağışına anında müdahale ederek olası olumsuzlukların yaşanmasını engelliyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Eğitim Gezisi

Battalgazi Belediyesi tarafından 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen eğitime katılan Battalgazi’deki Türkiye’nin aydınlık yarınları, 3D yazılım başta olmak üzere çeşitli eğitimlerden geçti.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert: ‘2022, MASKİ İçin Yoğun Geçecek’

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Kale İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

BİK Müdürü Yalınbaş, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Başkan Gürkan, ‘Dezenformasyon ve Algılara Prim Vermeyen Malatya Basınımızı Takdir Ediyorum’

Battalgazi’deki Gençlik Yatırımları Göz Kamaştırıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin sportif ve sosyal faaliyet alanlarının yaygınlaştırılması için toplam 25 milyonluk gençlik ve spor yatırımını ilçeyle buluşturmayı başardı.

Malatya’da Görev Yapmak Bir Şereftir

Büyükşehir Belediyesi Organizesi İle ‘Yolu Malatya’dan Geçenler’ Ankara’da Buluştu

Başkan Gürkan’ın İstiklal Marşı’nın Kabul Edilişinin 101. Yıldönümü mesajı

Başkan Gürkan, ‘İstiklal Marşı Milletimizin Vatan Sevgisi Ve Bağımsızlık Tutkusunu Yansıtmaktadır’

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı III. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı III. birleşimi Belediye Başkan Vekili Nevzat Aslan Başkanlığında, 11 Mart 2022 Cuma günü saat 15.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

‘Muhtar Akademisi’ Cumartesi Günü Başlıyor

Muhtarların kişisel gelişimlerine destek vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Turgut Özal Üniversitesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle 12 Mart 2022 Cumartesi günü ‘Muhtar Akademisi’ eğitim programı düzenleniyor.

Toplam 4630 haber.