Bölge

Bölge Haberleri

Kahveciler Odası Başkan ve Yönetimini, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Başkan Gürkan, ‘Büyükşehir Belediyesi Olarak Esnafımızın Zor Zamanlarında Yanlarında Olduk’

Başkan Cömertoğlu’ndan ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, kısa süre önce seçimlerini tamamlayan Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek, başkan ve yeni yönetimine ‘hayırlı olması’ temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Yeni Sanayi Sitesi İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Altay Kışlası alanı içerisinde yapımına başlanacak olan Yeni Sanayi Sitesi için sanayici esnaflarla istişare toplantısı yapıldı.

Minik Öğrencilerden Başkan Güder’e Soru Yağmuru

Hacı İbrahim Işık İlkokulu 3.sınıf öğrencileri “Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum” ünitesi kapsamında Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi.

Başkan Cömertoğlu’ndan Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyaret.

Arapgir Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulunda yeni dönem için yeniden seçilen Şenol Sekizsu ve yönetimine ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Malatya Gastronomisine Katkı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü işbirliği ile il dışından gelerek Malatya’da eğitim gören üniversiteli kız öğrencilerine Malatya yemeklerini öğretmek konusunda ki çalışmaları devam ediyor.

Topsöğüt ün Kanalizasyon Hatları Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak adına çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Özgül, Yapı kullanma izni olmayan evlere elektrik tarifesi mesken olarak düzeltilmeli

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ali Özgül, Yıllardır konutlarında oturan, ancak müteahhit firmaların eksiklikleri tamamlamadığından dolayı yapı kullanma izni alamayan vatandaşların elektrik ve su faturalarını olması gereken tutarın 1-2 katı daha fazla ödediğini belirterek, sorunu çözülmesini istedi.

Battalgazi’deki Gençler İçin Protokol İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Başkan Gürkan, Marketlerimizde Gerekli Bütün Tedbirler Alındı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya’da herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kadınlar Sanata Doydu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın birlikte organize ettiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne yönelik resim ve el emeği sergisi Sanat Merkezi Fuaye alanında gerçekleştirildi.

Su Baskınlarına ve Göllenmelere MASKİ Müdahale Etti

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ekipler, dün sabah saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle meydana gelen su baskınlarına ve birikintilere müdahale etti.

İtfaiye Daire Başkanlığı Kadın Sağlıkçıların ‘Kadınlar Günü’nü Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınları Günü dolayısıyla bayanlara yönelik birçok farklı etkinlik düzenlendi.

Vali Baruş, Toygar ve Boran Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Malatya Valisi Aydın Baruş, Battalgazi İlçesinde yer alan Toygar ve Boran Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Malatya Vegan ve Vejetaryen Yemekleri ile İlgili İşbirliği Protokolü İmzalandı

Yaratıcı Şehirler Ağı Gastronomi teması işbirliği ve ortak hizmet projeleri ile Malatya şehrinin Kültürel Mirası olan ‘Malatya Vegan ve Vejetaryen Yemekleri’ ulusal ve uluslararası platformda bilinirliğinin yaygınlaştırılması, pazarlanması ve bu konuda yapılacak her türlü faaliyetlere ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Malatya’nın Vejetaryen Mutfağı Battalgazi’de Yarıştı

Battalgazi Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen ödüllü “Vejetaryen Yemek Yarışması” ile Malatya’nın vejetaryen mutfağı Battalgazi’de yarıştı.

MASKİ, Türkiye’de Bir İlke İmza Attı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün girişimleri sonucunda Kanalizasyon İşçileri Artık Kalfalık Ve Ustalık Belgesi Alacak

GÜRKAN, ‘Kadınlar Bizim Başımızın Tacıdır, Onlar Cennetin Hamileridir’

Malatya’nın Sosyal Mozaiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bir Araya Getirildi

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Eden Yerel Yönetimler Başkan Yardımcı Böke; Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yatırımlar Anlamında 15 Büyükşehir Belediyemiz İçerisinde Birinci Sırada

Toplam 4630 haber.