Bölge

Bölge Haberleri

Başhekim Başkıran'dan Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Başkan Gürkan’ı ziyaret eden Başhekim Başkıran, ‘Büyükşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarıyla Her Zaman Yanımızda Oldu’

MOTAŞ’tan Bir Yenilik Daha

Toplu Taşıma Araçlarına Binişlerde Ödeme Kanalları Artırıldı

Malatya'da Uluslararası Karikatür Çalıştayı Yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile TED Koleji arasında protokol imzalandı

Battalgazi’de Dünya Kadınlar Günü Konseri Düzenlenecek

Battalgazi Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programında Malatya Musiki Cemiyeti’nin vereceği ücretsiz konser ile tüm kadınları bir araya getirecek. 7 Mart Pazartesi günü saat: 19.00’da düzenlenecek olan konserde müzik dolu dakikalar yaşanacak.

Malatya Sancağı ve Âlemi Kent Müzesinde Sergilenecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü arasında, OsmanlıDönemine ait Malatya Sancağı ve Âleminin, Kent Müzesinde Sergilenmek üzere Büyükşehir Belediyesine teslim edilmesini içeren protokol düzenlenen törenle imzalandı.

Keskin, Esnaf sattığı ürünü aynı fiyata rafına koyamıyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların satmış olduğu ürünü aynı fiyata yeniden rafına koyamadığı bir sürecin yaşandığını belirterek, “Bir an önce piyasalara ve akaryakıt fiyatlarına bir istikrar getirilmeli.

Battalgazi’de Ödüllü Bilgi Yarışmasına Başvurular Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından gençler arasında bilgi paylaşımını yaygınlaştırmak, gençlere yarışma kültürünü kazandırmak amacıyla düzenlenecek olan 3 bin TL ödüllü bilgi yarışmasına başvurular devam ediyor.

Başkan Sadıkoğlu, ölçü ve tartı aletleri cezalarına “Af” istedi

Ölçü ve tartı aletleri için kesilen fahiş cezalara dikkat çeken Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, önce deprem ardından pandemi sürecinde kepenk kapatan esnafa kesilen cezalar için af talep etti.

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanını Seçti

Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çocuk Meclisi 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Çocuk Meclisi Başkanını ve Yürütme Kurulunu seçti.

'Kayısı Çiçeği Festivali' Protokülü İmzalandı

Büyükşehir Belediyesi İle Fırat Kalkınma Ajansı Arasında ‘Kayısı Çiçeği Festivali’ Protokülü İmzalandı

Ziraat Odası Başkanlarından Başkan Gürkan'a ziyaret

Ziraat Odası Başkanlarını kabul eden Başkan Gürkan, ‘Çiftçimizin Her Zaman Yanında Olacağız’

Malatya’nın Vejetaryen Mutfağı Battalgazi’de Yarışacak

Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya’nın zengin mutfak kültürünün tanınması, unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerimizin ortaya çıkarılması ve tespit edilen bu yemeklerin gastronomi turizmi alanında tanıtılması amacıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ödüllü “Vejetaryen Yemek Yarışması” düzenlenecek.

3 Mahallenin 30 Yıllık İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Malatya genelinde sürdürülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alt Yapısı Tamamlanan Battalgazi Mahallesi’nde Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Büyükşehir Belediyesi Hava Şartlarının Uygun Hale Gelmesiyle Çalışmalara Start Verdi

Turkcell Kros Süper Ligi 1. Kademe Yarışları Malatya’da Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu ile Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Turkcell Kulüpler Kros Süper Ligi 1. Kademe yarışmaları Malatya’da tek gün yapılarak tamamlandı.

Battalgazi Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval’ın başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Mert. İşini Seversen Başarırsın, Biz İşimizi Seviyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan Gürkan, Battalgazi’ye Yapılacak Sanayi Sitesi İçin Gerekli Çalışmalar Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeniden güven tazeleyerek Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Adil Culha’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Malatya Programı Yoğun Geçti

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye" temalı konsere katılmak üzere ilimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, konserden sonraki günde ilimizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Toplam 4660 haber.