Elazığ

Elazığ Haberleri

Yaz Şenlikleri Yeniden Start Aldı

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün vatandaşlara keyifli bir yaz sunmak amacıyla başlattığı şenlikler, ‘Tekin Bulut Konseri’ ile yeniden star aldı.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Başlıyor

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenecek Yaz Şenlikleri, 11 Temmuz Cumartesi günü başlıyor.

Otobüs Terminali Temizlendi

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Korona virüs (COVİD-19) salgınıyla mücadele kapsamında Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

15 Temmuz Şehitleri Bayrak Koşusu

İlimizde FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı darbe girişiminin 4. yıl dönümünde, şehitler anısına çeşitli spor etkinlikleri düzenlenecek…

Memursen 2. Etap toki’nin su problemi çözüldü

Elazığ Belediyesi, Çaydaçıra Mahallesi Memursen 2. Etap TOKİ konutlarının içme suyu problemini çözüme kavuşturdu.

Mezarlık Alanlarında Peyzaj Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri için Asri ve Sürsürü mezarlık alanlarında bir takım peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirdi.

Vali Fahri Bey Işıl Işıl

Elazığ Belediyesi, şehir yaşamına estetik açıdan katkı sunmak amacıyla yol çalışmalarından peyzaj düzenlemelerine yeni park alanlarından temizlik işlerine her alanda hizmet vermeyi sürdürüyor.

Barajlar Doldu

Elazığ'da baraj göllerinin doluluk oranları ölçüldü. Göllerde, su seviyesinin maksimum düzeye ulaştığı belirlendi.

Elazığ Belediyesi “S” Plaka İhalesi Gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi, servis taşımacılığını kontrollü bir şekilde artırmak için “S” plaka ihalesi gerçekleştirdi.

Şehir Genelinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir içi trafik konforunu artırmak için yürüttüğü yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vali Yırık, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve bazı kurum müdürleri de katıldı.

Kurbanlık satış ve kesim yerlerine ilişkin tedbir kararları alındı

Elazığ'da Kurban Bayramı nedeniyle hayvan satışı ve kurban kesim yerlerinde alınacak tedbirlere ilişkin karar alındı.

İl Hıfzıssıhha Meclis Kararları Açıklandı

Elazığ İl Hıfzıssıhha Meclisi Vali Erkaya Yırık başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda, Kurban Bayramı nedeniyle gerek hayvan satışı gerekse kurban kesim yerlerinde alınacak tedbirler ile bu yerlerdeki çalışan ve müşteriler için uyulması gereken kurallar görüşülerek, bazı tedbir kararları alındı.

Pegasus Haftada İki Gün Uçuş Düzenleyecek

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Pegasus Havayolları tarafından hafta iki gün Elazığ – Antalya seferlerinin düzenleneceğini açıkladı.

Başkan Şerifoğulları Çalışmaları Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hafta sonu mesaisini Sürsürü, Doğukent Mahalleleri ve Keban yolunda yapılan çalışmaları inceleyerek geçirdi.

Fırat: 'Ayrımcılıktan Biran Önce Vazgeçilmeli'

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, engellilerin ücretsiz ulaşım hakkının Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve TCDD Taşımacılık AŞ tarafından askıya alındığını belirterek, bu durumun hukuka aykırı olduğunu savundu.

Sinemayı Özledik, Diye Bir Şey Duyduk

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Elazığ Gençlik Merkezi tarfından Sosyal Uyum Projesi kapsamıda dezavantajlı çocuklara sinema izletisi etkinliği düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Engelsiz Yollar

Elazığ Belediyesi, engelli vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya destek sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Ertelendi

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Ertelendi