Elazığ

Elazığ Haberleri

Salgın Artışta

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kurum ve kuruluş yöneticileri koronavirüs salgınıyla mücadelede vatandaşları bilinçlendirmek ve sosyal farkındalığı arttırmak amacıyla sahaya indi.

Belediye Ekipleri Duvar Yazılarını Temizledi

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, görüntü kirliliği oluşturan duvar yazılarını sildi.

Maden’de 300 Yıllık İşlemeli Taş Bulundu

Elazığ'ın Maden ilçesinde 17. yüzyıldan kalma, Geç Osmanlı Dönemine ait olduğu düşünülen, üzerinde kıvrık dal, damla ve ağaç motifleri bulunan işlemeli taş blok bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teslim edilen tarihi işlemeli taş blok Elazığ Arkeoloji ve Etnografya Müzesinde koruma altına alındı.

Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali İhalesi Yapıldı

Elazığ Belediyesi tarafından Güney Çevreyolu üzerine inşa edilecek şehirlerarası otobüs terminal binası yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri Tekrar Hizmette

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri yeniden hizmete açıldı.

Daha büyüğünü bekliyoruz!

Prof. Dr. Feyzi Bingöl Malatya depremini değerlendirdi...

700 Daimi İşçi Alımı Başvuruları Başladı

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 200 İş Makinesi Operatörü, 200 Greyder Operatörü, 200 Ekskavatör Operatörü, 60 Dozer Operatörü ve 40 Traktör Operatörü olmak üzere toplamda 700 Belirsiz Süreli (daimi) işçi alımı yapılacak.

Kültür-Sanat Etkinliklerine Tam Not

Kültürel ve sanatsal etkinlikleri hemşehrilerimiz ile buluşturan Elazığ Belediyesi, vatandaşların keyifli bir bayram geçirmeleri için bayram konserleri gerçekleştirdi.

Bayram Sonrası Kapsamlı Temizlik

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurban bayramı sonrası kurban kesim ve satışı için belirlenen noktalarda hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

70 Dönüm Ormanlık Alan Yandı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 70 dönüm meşe ve ardıç ağaçlarından oluşan ormanlık alan yandı.

Esat Kabaklı’dan Unutulmaz Bayram Konseri

Yediden yetmişe her kesimin hayranlıkla dinlediği hemşehrimiz Esat Kabaklı, bayram özel konseriyle Elazığlılarla buluştu.

Her Evde Bir Ges

Elektrik faturalarından bıkan köylüler çareyi kendi güneş enerjilerini kurmada buldu. Her çiftçi bir güneş enerjisi paneli kurarak elektrik faturasından kurtulmaya çalışıyor.

Fırat Üniversitesi 362 Sağlık Personeli Alacak

Fırat Üniversitesi Hastanesi, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca, Üniversite Hastanesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Veteriner Fakültesine bağlı Hayvan Hastanesinde görevlendirilmek üzere KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle 362 sözleşmeli sağlık personeli alacak.

İmar Planı Değişikliğine Yapılan İtirazlar Değerlendirildi

Elazığ Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Mezarlıklar, Bayram Ziyaretlerine Hazır Hale Getirildi

Elazığ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Usta Sanatçı Bünyamin Eroğlu İçin Anma Programı Düzenlendi

Elazığ Belediyesi ile Elazığ Folklor Turizm Derneği tarafından vefatının ikinci yıl dönümünde musikimizin mihenk taşlarından söz yazarı ve sanatçı Bünyamin Eroğlu için anma programı düzenledi.

Müftü Selami Aydın’dan El-Cem’e Ziyaret

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın Elazığ Cem ve Kültür Vakfı’nı (EL-CEM) ziyaret etti.

Yeraltı Barajı

Baskil İlçesine bağlı Gemici köyünde İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve kayısı üreticisinin bedelsiz kullandığı bölgenin ilklerinden olan;

Elazığ Belediyesinden Arsa Satışı

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan 35 adet taşınmazı gerçekleştireceği ihale ile satışa çıkaracak.