Elazığ

Elazığ Haberleri

Şehir ve Ülke Ekonomisi Dost Meclisinde Masaya Yatırıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, “Güncel Ekonomik Değerlendirme Toplantısı” MÜSİAD Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali EROL'un ev sahipliğinde DoubleTree By Hilton Hotel'de gerçekleştirildi.

Çaydaçıra-Şahinkaya Yeni Bağlantı Yolu'nda Çalışmalar Tamamlandı

Elazığ Belediyesi’nin ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Çaydaçıra-Şahinkaya Mahalleleri arasında gerçekleştirdiği alternatif yol çalışmaları tamamlandı.

Elazığ Belediyesi Akıllı Trafik Uygulamalarını Hayata Geçirmeye Devam Ediyor

DİNAMİK KAVŞAK YÖNETİM SİSTEMİ DEVREDE Elazığ Belediyesi tarafından, hayata geçirilen Dinamik Kavşak Yönetim Sistemi ile bekleme sürelerinde ortalama yüzde 26 iyileşme, bu iyileşmeye bağlı olarak da yıllık ortalama 219 ton akaryakıt tasarrufu sağlanacak.

Başkan Şerifoğulları Tarihi Hüseynik Yolu’nda İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Harput Mahallesi ile Hüseynik arasındaki ulaşımı sağlayan tarihi “Şeher Yolu”nun turizme kazandırılması için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Elazığ Belediyesi ‘Can Dostlarımızı’ Unutmadı

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Pirinçci "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" kapsamında Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fetih Arslantaş da ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Pirinçci’ye eşlik etti.

Elazığ Belediyesi’nden Önemli Açıklama

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden bir açıklama yapılarak Hamzabey Barajı içme ve kullanma suyunun bittiği belirtildi.

GÜRKAN ‘Müsiad Eylül Ayı Sameks Verilerini Değerlendirdi’

MÜSİAD Eylül ayı SAMEKS verileri açıklandı. MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan Eylül Ayı SAMEKS verileri ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Elazığ Valisi Değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Elazığ'ın valisi değişti.

Elazığ Belediyesi

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası tamamlandı.

Elazığ Belediyesi’nden Modifiye Araç ve Motosiklet Festivali

Elazığ Belediyesi Modifiye Araç ve Motosiklet Festivali 3 Ekim Pazar günü, saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

Yeni Stadyum Yıl Sonuna Hazır!

Yeni stat inşaatında hiçbir olumsuzluk yaşanmadan çalışmaların devam ettiğini belirten Atabey“ Stat inşaatında durma veya herhangi bir iş birikme söz konusu değildir.”dedi...

Elazığ Belediye Meclis Üyeleri Su Arıtma Tesisinde İncelemelerde Bulundular

Elazığ Belediye Meclis Üyeleri, Elazığ Belediyesi Karşıyaka Mahallesi Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulundular. Ziyaretler sırasında, Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Oğuz Gündağ tarafından Meclis Üyelerine çalışmalara ilişkin detaylı bilgilendirme sağlandı.

DSİ Sınava Katılacak Adayların Listesini Yayınladı

DSİ Sınava Katılacak Adayların Listesini Yayınladı

Elazığ Belediyesi’ne TEKNOFEST’ten 2 Ödül

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği Fırat Üniversitesi öğrencileri, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te farklı kategorilerde dereceler kazandı.

Elazığ Tek Haneli Değerleri Görecek

Sıcak bir yaz geçiren Elazığ’da sıcaklar ani bir şekilde düşüyor. Bugün ve yarın tek haneli sıcaklık değerlerini görecek Elazığ’da hafta başından itibaren sıcakların yeniden artması bekleniyor.

Trafik Felç …

Hasarlı binaların yıkımı için 1. Harput Caddesi kapatıldı. Trafik felç oldu. Çözüm üretmesi gereken İl Trafik Komisyonu ise; üç maymunu oynayarak, yaşananları sadece seyir etmekle yetiniyor

Başkan Şerifoğulları’nın Destek Verdiği Öğrenciler Finalde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği Fırat Üniversitesi öğrencileri, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te finale kaldı.

Tarihi Harput- Hüseynik Yolu Canlanıyor

Elazığ Belediyesi tarafından tarihi süreçte Harput Mahallesi ile güneyinde yer alan Hüseynik Mahallesi arasında ulaşım sağlayan tarihi yolun turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Susuz Uluova Suya Kavuşacak

DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar sulama yatırımları ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Uluova Sulama Projesi’nde gelinen noktayı açıklayarak 146 bin 560 hektar alanın suya kavuşacağını söyledi.

Toplam 2842 haber.