Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları: 'Yönetimdeki En Önemli Çözüm Ortaklarımız Muhtarlarımızdır'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak muhtarlık müessesesinin siyasi yapı içerisinde vatandaşa en yakın birim olduğunu kaydetti.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Gürkan Ve Milletvekili Bulut Kaz Çiftliğini Gezdi

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kovancılar ilçesinde Türkiye’nin en büyük kaz üretim çiftliğini gezdi.

Üniversite Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik Çalışması

Elazığ Belediyesi, daha temiz bir Elazığ için başlattığı temizlik kampanyasına bu hafta Üniversite Mahallesi ile devam etti.

Bölgenin En Büyük AVM'si ELYSIUM Açıldı

Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan ve TETİŞ Yapı ve İnşaat tarafından hizmete sunulan ELYSIUM Park AVM'nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasının Açılışı Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Elazığ Belediyesi’nden Meme Kanseri Farkındalık Semineri

Elazığ Belediyesi "1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı" etkinlikleri kapsamında belediye personeline yönelik farkındalık semineri düzenledi.

Bağ Bozumu Ve Orcik Festivali’ne Start Verildi

15. Bağ Bozumu ve Orcik Festivali kapsamındaki etkinlikler Sün köyünde başlatıldı. Festivalin ilk gününde, en güzel üzüm yarışması da düzenlendi.

Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üstünde

Kurak bir yıl geçiren Elazığ’da, sıcaklıklar mevsim normallerinin üstündeki seyrini sürdürecek

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Açılıyor

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açılış töreni, 15 Ekim Cuma günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi Kapsamlı Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, daha temiz bir Elazığ hedefiyle şehir genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

112 Çağrılarının Yarısından Fazlası Asılsız

Geçen yıl 53 ilde başlayan, Haziran ayı itibarıyla 81 ile yaygınlaştırılan tüm acil durumlar 112 ‘de birleşti. Vatandaşların acil durumlarda sadece tek bir numarayı arayarak yardım isteyecekleri 112 Çağrı Merkezleri ülkü genelinde yaygınlaştırıldı. Yaygınlaşmayla birlikte son 3 Ayda 31 Milyon 964 Bin 196 Çağrının yanıtlandığı ve bu çağrıların birçoğunun asılsız olduğu belirtildi.

Başkan ŞERİFOĞULLARI: ‘Yılların Problemiydi Çözüme Kavuşturduk’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde yapımı devam eden belediye çalışmalarını yerinde görmek üzere inceleme gezisinde bulundu.

Malatya Hava Limanı Servis Saatleri Açıklandı

Elazığ Hava Limanı yolcularını, Malatya’ya taşıyacak servislerin saat ve yerleri belirlendi

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Elazığ Belediye Meclisi kararıyla onaylanıp yürürlüğe giren 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planının iptali için Elazığ 1. İdare Mahkemesi’ne açılan davada verilen yürütmeyi durdurma ara kararının iptali için bir üst mahkemeye itiraz yapıldığı duyuruldu.

Şehit Şahin Toprağa Verildi

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde, PKK/PYD terör örgütü mensuplarınca zırhlı araca güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu, şehit olan Özel Harekat Polisi Cihat Şahin, Mevlana Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bal Üretimi Yüzde 50 Azaldı

Bu yıl bal üretiminde yüzde 50 verim düşüklüğü yaşandığını belirten Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Fırat Canbay bunun en önemli nedeninin ilklim değişikliği olduğunu söyledi.

Menceki Buğdayı’nın Bizim Olduğu Resmileşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını sürdüren, Elazığ TSO Coğrafi İşaretler Çalıma Komisyonu tarafından üzerinde uzun bir süreden beri çalışılarak, Türk Patent ve Marka Kurumu’na müracaatı yapılan Elazığ Menceki Buğdayı’nın Coğrafi Tescili gerçekleşti.

Harput Der 4. Olağan kongresini gerçekleştirdi.

4. Olağan kongresi gerçekleştiren Harput Der.’de Eğitimci Kazım Atıcı, Başkanlığa getirildi.

Eğitim- Bir -Sen’den Sert Çıkış

Eğitim- Bir-Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı Bahşi; “Okulların Personel İhtiyacı Karşılanmalı, Okul Bazlı Ödenek Tahsisi Uygulamasına Geçilmelidir.” Dedi.

Toplam 2843 haber.