Elazığ

Elazığ Haberleri

Valilik Sahtekarlara Karşı Uyardı

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ın ismi kullanılarak para talep edildiği açıklandı.

Elazığ Belediyesi Kışa Dayanıklı Yeşillendirme Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, kent estetiğine değer kazandıran çalışmalarına devam ediyor. Daha yeşil bir Elazığ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, şehir genelinde yeni park alanlarını bir bir hizmete sunarken yeşil alanlarda da çim ekimi, çiçek dikimi ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Şehrin Donanımlı İlk Fuar ve Kongre Merkezi Çok Yakında Hizmette

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın kent vizyonuna hizmet edecek projeleri arasında yer alan "Fuar ve Kongre Merkezi" inşaatı büyük oranda tamamlandı.

'Para Toplamalarına Müsaade Edilmeyecektir'

İzzetpaşa Vakfı Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan yayınladığı basın açıklaması ile camii içerisnde ve çevresinde yardım toplanmasına izin verilmeyeceğini açıkladı

Elazığ’ın Havası Üşütecek

Hava sıcaklıklarının his edilir derecede düştüğü Elazığ’da havalar biraz daha soğuyacak

Belediye Personeline Afet Eğitimi Semineri

Elazığ Belediyesi ile Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından, Elazığ Belediyesi personeline afet eğitimi ve farkındalık semineri düzenlendi.

İmam Hatipliler Vefa Buluşmasına Davet

Elazığ Belediyesi ve ÖNDER iş birliğiyle yeniden açılışının 70’inci yılı etkinlikleri kapsamında, "İmam Hatipliler Vefa Buluşması" düzenleniyor. Program, 27 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’de Yakup Kılıç Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Vali Toraman Alacakaya’yı Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, ilçe ziyaretleri kapsamında bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alacakaya İlçesi’ni ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi Güneş Enerji Santrali Elektrik Üretmeye Başladı

Elazığ Belediyesi’ne ekonomik anlamda katkı sunacak projeler arasında yer alan Güneş Enerji Santrali (GES) projesinin ilk etabı tamamlanarak faaliyete geçti.

Elazığ Belediyesi Spor Ve Yaşam Merkezleri’ne Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

‘Şehit Fethi Sekin Külliyesi’ İnşaatında Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından şehidimiz Fethi Sekin anısına doğup büyüdüğü Baskil ilçesinin Doğancık köyünde yapımına başlanan külliye inşaatında sona gelindi.

Türkiye’de İlk Olan Davanın İlk Duruşması Yapıldı

Türkiye’de hayvanlara uygulanan kötü muamele iddiasıyla memurlar ilk kez yargılanıyor. Hukukçuların, emsal teşkil edeceğini ifade ettiği davanın ilk duruşması; Elazığ Adliye Sarayı’nda yapıldı.

Kömürhan’a Yeşil Gerdanlık

Orman Bölge Müdürlüğü, Kömürhan Köprüsü’nde ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan ağaçlandırma çalışmalarıyla Kömürhan Köprüsü yeşil gerdanlığına kavuşacak

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası Projesi’nde Sona Gelindi

Şehri geleceğe taşımak için ulaşımdan turizme, sosyal ve kültürel projelerden altyapı çalışmalarına birçok hizmeti hayata geçiren Elazığ Belediyesi, yeni haliyle her yaştan vatandaşımıza hitap edecek "Hilalkent Sosyal Hizmet Binası"nı yakın zamanda vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Elazığ Yöresel Ürünleri İzmir Fuarında İlgi Gördü

“Kız Kardeşim” Projesi kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı ile ilgili STK ve kurumlar tarafından İzmir’de 10 ilin katılımı ile “Yöresel Ürünler Fuarı” düzenlendi.

Tohum Desteği Verilmeye Başlandı

Elazığ Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere kuru fasulye, nohut ve mercimek tohumu dağıtılmaya başlandı.

Öğrencilerin Yeni Adresi Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi, Minik Okurlarını Ağırlıyor

Elazığ Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi, minik konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Mevsimlik Çiçek Dikimi

Şehri daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimleriyle şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor.

Tekne Neden Battı?

Baskil İlçesinde bulunan, Karaleylek Kanyonları’na tahsis edilen tekne bilim insanlarını taşırken battı. Baskil İl Genel Meclis Üyesi Turgay Aksoy, teknenin bakımsızlık sonucu battığını ifade ederken görgü tanıkları teknenin ihmal sonucu battığını dile getirdiler

Toplam 2843 haber.