Gündem

Gündem Haberleri

Vali Baruş İftar Programına Katıldı

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Eşi Nagihan Baruş, Yetimler Günü Dolayısıyla Düzenlenen İftar Programına Katıldı.

Ocak’ta Ekmek Bölüştükçe Çoğalıyor

Malatya Ülkü Ocakları’nın helal sofrasında, Ramazan ayının ilk gününden itibaren bölüşülen ekmek, binlerce gönüldaşla çoğalmaya devam ediyor.

Keskin, Taleplerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza sunduk

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnaf ve sanatkar camiası ile yaptığı iftar programında, esnafın sorun ve talepleri ile Malatya’nın genel sorunlarına ilişkin talepleri sunduğunu bildirdi.

Başkan Özcan, Özal ve Hamido'nun Ölüm Yıldönümü Mesaj

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Genel Başkan Apohan Özal ve Fendoğlu Anma Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan, Hamit Fendoğlu ve Turgut Özal’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Koçak’dan Özal ve Hamido mesajı

Ankara Pütürgeliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Güzin Koçak, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve eski belediye başkanı ve milletvekili Hamit Fendoğlunun ve ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Malatya TSO, Ramazan yardımı gıdalarını yerel firmalardan aldı

MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 bin 500 aileye ulaştıracakları gıda kolilerini yerel firmalardan temin ettiklerini söyledi.

KOCA'dan TSYD'ye Kutlama

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca, Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olarak aktif ve etkin bir şekilde yoluna devam eden Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin 59.kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

Tarihe Çağrı

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir'e Anlamlı Ziyaret

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkez Çanakkale İl Temsilcisi Zafer Durmaz Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir'i Ziyaret Etti.

TSO Heyetinden BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

52 İl Hızlı Trenlerle Birbirine Bağlanacak

Elazığ’ında aralarında bulunduğu 52 il hızlı trenle birbirine bağlanacak. Türkiye'de 2053'e kadar 8 bin 554 kilometrelik demir yolu hattının tamamlanması öngörülürken hızlı trenlerle bağlı il sayısı 8'den 52'ye çıkacak.

İşçi Alımının Detayları Belli Oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 5 bin geçici işçi alımı yapacak. Yapılacak olan alımlarda Elazığ’a 30 kişilik kontenjan ayrıldı.

Başkan Gürkan “Büyükşehir Belediyesi Olarak Her Zaman Polis Teşkilatımızla İşbirliği Halinde Olduk”

Başkan Gürkan Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti

Başkan Gürkan, Polis Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan, ‘Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümünü Tebrik Ediyorum’

Özyalın, Bakkal esnafına yeniden şeker direk verilmeli

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, imalatçı esnaflara şeker dağıtımına başlanıldığını, beklentilerinin bakkal esnafına şekerin yeniden verilmesi olduğunu söyledi.

Yurt Dışı Turistik Turlar Başladı

Ytur.net Genel Müdürü Seçkin Çağrıcı; Asya ve Avrupa’ya seyahat için pandemi kuralları belli oldu.

KOCA; AA'nın 102'nci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (FHGC) Başkanı M.Nafiz Koca mesajında, Kurtuluş Savaşı'ndan bugüne ülkenin sesini dünyaya duyuran AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

BİMYAD'dan Anadolu Ajansına Kutlama Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan, Anadolu Ajansının (AA) 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Toplam 1669 haber.